Προϊόντα που αυξάνουν την ισχύ στους άνδρες: γρήγορα και αποτελεσματικά

Ένας άντρας με προϊόντα που αυξάνουν την ισχύ

Από καιρό σε καιρό στη ζωή κάθε ανθρώπου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, προκύπτουν δυσκολίες στην οικεία ζωή. Η δραστικότητα επηρεάζεται επίσης από την ψυχολογική μας κατάσταση (άγχος στην εργασία, διαμάχες με την οικογένεια ή τους φίλους μας, συνεχές άγχος, κατάθλιψη) και τον τρόπο ζωής (έλλειψη σωματικής δραστηριότητας, αλκοόλ, τσιγάρα, πρόχειρο φαγητό) και την ηλικία και τη σχέση με έναν σύντροφο, και την κατάσταση της υγείας, και τα φάρμακα που λαμβάνονται, και πολλά άλλα.

Ταυτόχρονα, πολλοί προτιμούν να "αγνοήσουν" τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα, και ταυτόχρονα καταφεύγουν στη βοήθεια "θαυματουργών" χαπιών, τα οποία βοηθούν να φέρουν το γεννητικό όργανο σε κατάσταση ετοιμότητας για μάχες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αξίζει να θυμόμαστε ότι η επίδραση τέτοιων φαρμάκων είναι προσωρινή και έχει πολλές παρενέργειες. Για μακροχρόνια και ολοκληρωμένη συντήρηση της υγείας, τέτοια χάπια σίγουρα δεν είναι κατάλληλα.

Τι είναι η δραστικότητα, η λίμπιντο και η γονιμότητα - εν συντομία

Το αρσενικό

Προτού καταλήξουμε σε συγκεκριμένες προτάσεις για τη χρήση ορισμένων προϊόντων, ας υπολογίσουμε ποια δραστικότητα, λίμπιντο και γονιμότητα είναι.

  • Η ισχύς είναι η ικανότητα του σώματος ενός άνδρα να κάνει σεξουαλική επαφή. Όπως αναφέραμε παραπάνω, επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες ταυτόχρονα - από την ψυχική έως τη σωματική κατάσταση.
  • Η λίμπιντο είναι η επιθυμία για σεξουαλική οικειότητα, η οποία εξαρτάται επίσης από την ψυχική και σωματική κατάσταση ενός ατόμου.
  • Η γονιμότητα είναι η ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να αφήνει πίσω τους απογόνους, δηλαδή την ικανότητα σύλληψης. Η γονιμότητα επηρεάζεται επίσης από πολλούς παράγοντες κυρίως φυσιολογικής φύσης.

Έτσι, έχουμε καταρτίσει μια εξαντλητική λίστα προϊόντων, μερικά από τα οποία έχουν ευεργετική επίδραση στη δραστικότητα, άλλα στην λίμπιντο και το τρίτο στη γονιμότητα. Όσον αφορά την υγεία των ανδρών, απαιτείται μια ολοκληρωμένη προσέγγιση.

Αποποίηση ευθυνών: Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι τα παρακάτω είναι προϊόντα που έχουν θετική επίδραση στη σεξουαλική υγεία και ισχύ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ασθένειες-τόσο σωματική όσο και ψυχική. Δεν συνιστούμε αυτοθεραπεία, επομένως, σε περίπτωση τακτικών προβλημάτων με την ισχύ, φροντίστε να συμβουλευτείτε γιατρό.

1. Ψάρια

Η κατανάλωση ψαριών για καλή ποσότητα σπέρματος

Η κλασική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους είναι τα ψάρια. Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε σε ένα επιστημονικό περιοδικό, οι άνδρες που προτιμούν τα ψάρια είχαν καλούς δείκτες μεγέθους και σχήματος σπέρματος. Όπως αποδείχθηκε, εξαρτάται από αυτούς η ανδρική υπογονιμότητα.

Επιπλέον, τα αποτελέσματα της παρατήρησης έχουν δείξει ότι οι άνδρες που προτιμούν τα κόκκινα ψάρια έχουν 34% περισσότερο σπέρμα από εκείνους που δεν τρώνε καθόλου ψάρια.

2. Σέλινο

Το σέλινο βοηθά στην ομαλοποίηση της λίμπιντο

Το σέλινο δεν είναι απλώς ένα βότανο hipster που είναι ιδανικό για την παραγωγή πράσινων smoothies. Στην πραγματικότητα, το σέλινο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, μαγνήσιο, κάλιο, ψευδάργυρο και νιασίνη. Επιπλέον, είναι μια πραγματική φερομόνη χάρη στα δύο στοιχεία της - ανδροστερόνη και αδροστενόλη.

Αυτός είναι ο λόγος που βοηθά όχι μόνο στην ομαλοποίηση της λίμπιντο, αλλά και στην κυριολεκτική προσέλκυση γυναικών.

3. Ντομάτες

Οι ντομάτες μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη

Εάν για κάποιο λόγο αγνοήσετε τις ντομάτες, ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε τη στάση σας απέναντί τους. Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον γεγονός για εσάς: Οι άνδρες που τρώνε περισσότερες από δέκα ντομάτες την εβδομάδα μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη κατά 18%.

Όλα αυτά οφείλονται σε ένα αντιοξειδωτικό που ονομάζεται λυκοπένιο, το οποίο είναι ικανό να καταπολεμά τις τοξίνες που επηρεάζουν αρνητικά το DNA και τα κύτταρα του σώματος.

4. Καφές

Ο καφές έχει ευεργετική επίδραση στην ανδρική ισχύ

Εκπληκτος? Ο καφές μπορεί επίσης να έχει ευεργετική επίδραση στην ανδρική ισχύ. Επομένως, δεν πρέπει να το αρνηθείτε όταν σας προσφέρεται.

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε σε ένα επιστημονικό περιοδικό, οι άνδρες που έτρωγαν 85 έως 170 χιλιοστόγραμμα καφεΐνης στην καθημερινή τους διατροφή (δηλαδή περίπου δύο έως τρία φλιτζάνια) είχαν 42% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτό οφείλεται στη χαλαρωτική επίδραση της καφεΐνης στις αρτηρίες, η οποία βελτιώνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα.

5. Πιπεριά τσίλι

Πιπεριές τσίλι για υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης

Εάν το φαγητό σας είναι πικάντικο, οι πιπεριές τσίλι θα είναι ο ιδανικός σύμμαχος σας στο δρόμο για υγιή σεξουαλική επαφή. Όπως αποδεικνύεται, οι άνδρες που συχνά προσθέτουν τσίλι στη διατροφή τους έχουν υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης.

Αυτό πιστεύεται ότι οφείλεται στην περιεκτικότητα της αλκαλοειδούς καψαϊκίνης στο τσίλι, καθώς και στην αρωματάση, μια ουσία που επιβραδύνει τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα.

Ωστόσο, μην τρώτε καυτερή πιπεριά εάν έχετε πεπτικά προβλήματα. Υπάρχουν και άλλες επιλογές για τη βελτίωση της υγείας σας.

6. Καρότα

Τα καρότα βελτιώνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων

Ένας άλλος βοηθός για κάθε άνδρα είναι τα καρότα. Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στις σελίδες ενός επιστημονικού περιοδικού, τα καρότα είναι τα καλύτερα για όλα τα άλλα λαχανικά και φρούτα που επηρεάζουν τον αριθμό και την κινητικότητα του σπέρματος.

Έτσι, κατά τη διάρκεια των πειραμάτων, οι άνδρες που άρχισαν να τρώνε καρότα συχνά βελτίωσαν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων τους κατά 6, 5-8%. Οι επιστήμονες το αποδίδουν στην αυξημένη περιεκτικότητα των καροτενοειδών στα λαχανικά - ενώσεις που εμπλέκονται στην παραγωγή βιταμίνης Α.

7. Σπόροι κολοκύθας

Οι σπόροι κολοκύθας αυξάνουν τη λίμπιντο

Σίγουρα έχετε ακούσει περισσότερες από μία φορές ότι οι σπόροι κολοκύθας είναι πολύ χρήσιμοι για το σώμα (και είναι πραγματικά).

Περιέχουν μεγάλη ποσότητα πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, τα οποία επηρεάζουν άμεσα την αύξηση του επιπέδου των προσταγλανδινών (ουσίες που αυξάνουν τη λίμπιντο).

8. Σπανάκι

Το σπανάκι βοηθά στην αύξηση της ισχύος σε χρόνο μηδέν

Θυμάσαι τον ναυτικό Popeye, του οποίου τα αντιβράχια ήταν πλατύτερα από το bitsuha; Αυτό συμβαίνει επειδή ήταν συνεχώς στο τιμόνι και κατανάλωναν τόνους σπανάκι. Είμαστε σίγουροι ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με την ισχύ, παρά τον εθισμό του στο σωλήνα (οι δημιουργοί του απλώς σιωπούσαν γι 'αυτό).

Ωστόσο, το σπανάκι είναι καλό επειδή περιέχει πολύ μαγνήσιο και φολικό οξύ, τα οποία βοηθούν στην αύξηση της ισχύος στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

9. Μπανάνες

Μπανάνες για την υγεία των ανδρών

Η μπανάνα με όλη του την εμφάνιση θυμίζει ότι είναι καλή για την υγεία των ανδρών. Αυτό το φρούτο έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, το οποίο έχει ευεργετική επίδραση στην ανθρώπινη καρδιά καθώς και στη ροή του αίματος.

Επιπλέον, το κάλιο ενισχύει την ενέργεια και την αντοχή που χρειαζόμαστε όλοι στο κρεβάτι.

10. Ρόδι

Τα ρόδια ελαχιστοποιούν τους κινδύνους εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας

Ένας άλλος απαραίτητος βοηθός για κάθε άνδρα είναι ένα ώριμο ρόδι. Σύμφωνα με μια μελέτη, ο χυμός ροδιού είναι γεμάτος ευεργετικά αντιοξειδωτικά που έχουν ευεργετική επίδραση στη ροή του αίματος και ελαχιστοποιούν τους κινδύνους ανάπτυξης στυτικής δυσλειτουργίας.

11. Αβοκάντο

Το αβοκάντο έχει ευεργετική επίδραση στη λίμπιντο

Μεταξύ των προϊόντων που αυξάνουν αμέσως την ισχύ στους άνδρες, αξίζει επίσης να τονιστεί το αβοκάντο. Σήμερα, το αβοκάντο είναι τόσο hipster όσο και το σέλινο, αλλά όχι λιγότερο ευεργετικό για την υγεία των ανδρών.

Αυτό συμβαίνει επειδή περιέχει κορεσμένα ωμέγα-3 οξέα, βιταμίνη Β6 και φολικό οξύ. Αυτός ο συνδυασμός βοηθά στην ενίσχυση της καρδιάς ενός ατόμου, ενισχύει την ενέργειά του και, φυσικά, έχει ευεργετική επίδραση στη λίμπιντο.

12. Ελαιόλαδο

Ελαιόλαδο για προβλήματα δραστικότητας

Το ελαιόλαδο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μεσογειακής διατροφής, οι οπαδοί των οποίων υποφέρουν λιγότερο από προβλήματα με την ισχύ.

Περιέχει επίσης πολλά ωμέγα-3 οξέα, και έχει επίσης την ιδιότητα να διατηρεί βιταμίνες στο σώμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, βοηθώντας στη διατήρηση της ανδρικής λίμπιντο.

13. Σκόρδο

Το σκόρδο βελτιώνει τη σύνθεση τεστοστερόνης

Το σκόρδο είναι ένα άλλο σημαντικό συστατικό της διατροφής ενός υγιούς άνδρα. Περιέχει την ευεργετική ένωση αλικίνη, η οποία μπορεί να μειώσει τα επίπεδα κορτιζόλης στο αίμα, βελτιώνοντας έτσι τη σύνθεση τεστοστερόνης.

Φυσικά, το σκόρδο δεν είναι φερομόνη, όπως το σέλινο, για παράδειγμα. Επομένως, δεν πρέπει να χαζεύουν ραντεβού με ένα κορίτσι. Είναι καλύτερο να αναβάλλετε την κατανάλωση σκόρδου για άλλη μια φορά.

14. Τζίντζερ

Το τσάι τζίντζερ έχει θετική επίδραση στην υγεία των ανδρών

Το τζίντζερ πρέπει επίσης να συμπεριληφθεί στη διατροφή σας εάν θέλετε να αυξήσετε τη δραστικότητα. Αυτό είναι ένα αρκετά βολικό συστατικό επειδή μπορεί να προστεθεί παντού - σε σούπες, σούσι, κυρίως πιάτα, ζεστά τσάγια, ακόμη και σε αλκοολούχα λικέρ. Τι είναι το παλιό καλό χάλια.

Επιπλέον, έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες, όπως η βελτίωση της ροής του αίματος, και επίσης έχει ένα φαινόμενο θέρμανσης που μπορεί να γίνει αισθητό σε όλο το σώμα.

Το τζίντζερ ενισχύει επίσης την καρδιά και έχει θετική επίδραση στην υγεία των ανδρών γενικά. Επομένως, μην είστε πολύ τεμπέλης για να τις αγοράσετε και να τις προσθέσετε όπου είναι δυνατόν.

15. Πατάτες

Οι πατάτες έχουν θετική επίδραση στην υγεία των ανδρών

Σχεδόν όλοι τρώνε πατάτες, έτσι μόνο οι Βέλγοι, που δεν μπορούσαν να πουλήσουν τόνους πατάτας για εξαγωγή, μπορούν να προτείνουν έντονα να το προσθέσετε στη διατροφή τους.

Οι πατάτες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, η οποία έχει θετική επίδραση στην υγεία των ανδρών. Επιπλέον, μπορεί να καταναλωθεί σε οποιαδήποτε μορφή - τηγανητό, βραστό, μαγειρευτό, ψημένο και ούτω καθεξής (αλλά όχι ωμό).

16. Πλιγούρι βρώμης

Το πλιγούρι βρώμης αποτρέπει τη στυτική δυσλειτουργία

Εάν έχετε τη συνήθεια να ξεκινάτε με πλιγούρι βρώμης κάθε πρωί, μπορείτε πραγματικά να αυξήσετε την ισχύ σας. Περιέχει πολλή L-αργινίνη, ένα αμινοξύ που αποτρέπει την εμφάνιση στυτικής δυσλειτουργίας.

Επιπλέον, μειώνει τη χοληστερόλη, η οποία φράζει τα αιμοφόρα αγγεία και περιορίζει τις αρτηρίες, πράγμα που σημαίνει ότι παρεμποδίζει τη φυσιολογική ροή του αίματος και δημιουργεί προβλήματα με την καρδιά και άλλα όργανα.