Πώς να βελτιώσετε την ισχύ στους άνδρες;

κακή ισχύς σε έναν άνδρα

Εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον κόσμο κάνουν την ίδια ερώτηση - πώς να αυξήσουν την ισχύ. Η αύξηση της δραστικότητας είναι ένα κοινό πρόβλημα, επομένως, η λύση του πρέπει να προσεγγιστεί με ικανοποίηση. Πώς να βελτιώσετε τη δραστικότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα ή απλά να το επαναφέρετε για ένα μόνο σεξ είναι δύο εντελώς διαφορετικές ερωτήσεις. Η κακή ισχύς μπορεί να διορθωθεί λαμβάνοντας ένα ειδικό χάπι για αύξηση της δραστικότητας. Ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια πλήρη αποκατάσταση της ισχύος, δηλαδή να βρείτε τους λόγους για τους οποίους παρατηρείται αργή ισχύς ή ανδρική δύναμη έχει εξαφανιστεί εντελώς. Σε κάθε περίπτωση, με θέμα όπως η ισχύς, συνιστάται να ξεκινήσετε τη θεραπεία μόνο μετά από επίσκεψη σε ειδικό.

Βασικές μέθοδοι

Τι είναι η δραστικότητα στους άνδρες και γιατί μερικοί άνθρωποι θέλουν να αυξήσουν την ισχύ, το γνωρίζετε πολύ καλά. Μερικές φορές η μείωση της δραστικότητας στους άνδρες σχετίζεται με την ηλικία, ενώ άλλες έχουν ορισμένες διαταραχές. Επιπλέον, δεν είναι τόσο σπάνιο ότι η παραβίαση της δραστικότητας σχετίζεται άμεσα με ψυχολογικούς παράγοντες.

Οι λόγοι για τη μείωση της δραστικότητας είναι διαφορετικοί για κάθε άτομο. Πώς να αυξήσετε την ισχύ στους άνδρες, χωρίς να γνωρίζετε τους πραγματικούς λόγους που συνεπάγονται τέτοιες συνέπειες; Μακροπρόθεσμα, αυτό είναι δύσκολο να γίνει. Ναι, τα προβλήματα με την ισχύ μπορούν να λυθούν με χάπια. Αλλά πόσο καιρό μπορείτε να κάνετε σεξ με απλώς διέγερση ναρκωτικών; Στην πραγματικότητα, πρέπει να αναζητηθούν οι λόγοι για την κακή ισχύ. Αφού μάθετε τι προκάλεσε τα προβλήματα με την ισχύ, μπορείτε να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για την επίλυσή τους.

Προκειμένου να αυξηθεί η ισχύς στους άνδρες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες προσεγγίσεις:

 • φυσικός;
 • με τη μέθοδο ειδικών ασκήσεων ·
 • φυσικές και λαϊκές θεραπείες ·
 • ιατρική μέθοδος
 • χειρουργικές μεθόδους υλικού.

Πώς να αυξήσετε την ισχύ με τις μεθόδους που παρουσιάζονται;

Φυσικοί τρόποι

Εάν γνωρίζετε ακριβώς τι επηρεάζει αρνητικά τη δραστικότητα ειδικά στην περίπτωσή σας, τότε δεν θα είναι δύσκολο να επιλέξετε μια μέθοδο για τη θεραπεία της δραστικότητας στους άνδρες.

 1. Ομαλοποιήστε τη διατροφή σας.Τι επηρεάζει πρώτα τη δραστικότητα και οδηγεί στο γεγονός ότι υπάρχει ασθενής στυτική λειτουργία; Τρόφιμα που τρώει ένας άντρας. Λιπαρά, αλεύρι, αλκοολούχα, καπνιστά και ούτω καθεξής. Όλα αυτά επηρεάζουν την παραβίαση της στυτικής λειτουργίας. Όσο πιο λανθασμένη είναι η δίαιτα, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα αντιμετώπισης ενός τέτοιου φαινομένου όταν η προηγούμενη ανδρική ισχύς παρέμεινε μόνο στις αναμνήσεις. Εάν η ισχύς έχει χαθεί, επανεξετάστε τη διατροφή σας. Εστίαση σε φρούτα, λαχανικά και βιταμίνες. Ο ψευδάργυρος, τα μέταλλα, το σελήνιο, οι βιταμίνες B, C και E. είναι ιδιαίτερα χρήσιμα. Με ασθενή ισχύ, τι να κάνετε και από τι να συμπληρώσετε τη διατροφή; Εστίαση στη σοκολάτα, τα όσπρια, το σκόρδο και το μέλι, τα αυγά, τα καρότα και τα καρύδια. Με την τακτική χρήση τους μετά από προβληματική ισχύ, η αύξηση θα ξεκινήσει πολύ σύντομα.
 2. Φυσικές ασκήσεις.Για την αποκατάσταση της δραστικότητας στους άνδρες, υπάρχουν πολλές ειδικές ασκήσεις που μπορούν να γίνουν στο σπίτι. Ο κύριος σκοπός τους είναι να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος στην πυελική περιοχή. Θα χρειαστούν πολύ χρόνο, αλλά η ανδρική ισχύς θα επιστρέψει σε εσάς.
 3. Αυξήστε την επιθυμία σας να κάνετε σεξ.Οι λόγοι για την αδυναμία των ανδρών συχνά κρύβονται στην έλλειψη επιθυμίας για σεξ. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν η σχέση είναι στάσιμη. Προσπαθήστε να διαφοροποιήσετε τη σεξουαλική σας ζωή, δοκιμάστε κάτι νέο. Όσο πιο συχνά ενεργοποιείτε, τόσο καλύτερα θα επηρεάσει τη στυτική σας λειτουργία. Μπορείτε ακόμη και να παρακολουθήσετε φωτογραφίες και βίντεο σχετικού περιεχομένου με τον σύζυγό σας.
 4. Το βάρος.Με αργή ισχύ, τα αίτια και η θεραπεία συχνά σχετίζονται με έναν υπέρβαρο άνδρα. Αυτός είναι ένας σοβαρός εχθρός της κανονικής σεξουαλικής σας σχέσης, οπότε δοκιμάστε το καλύτερό σας για να χάσετε βάρος.
 5. ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.Προβλήματα με δραστικότητα είναι πιο πιθανό να προκύψουν σε εκείνους που ακολουθούν καθιστικό τρόπο ζωής. Επομένως, προσπαθήστε να το διαφοροποιήσετε με τη σωματική δραστηριότητα.
 6. Κακές συνήθειες και άγχος.Για καλή στυτική λειτουργία, πρέπει να εγκαταλείψετε τον καπνό και το αλκοόλ και επίσης να προσπαθήσετε να αποφύγετε σοβαρές νευρικές διαταραχές. Για να βελτιωθεί η ισχύς στους άνδρες, θα πρέπει επίσης να κοιμούνται αρκετά.

Φυσικές και λαϊκές θεραπείες

Με ένα πρόβλημα ως αδύναμη ισχύ, οι λόγοι μπορούν να κρυφτούν στο σώμα και στο κεφάλι, δηλαδή στο υποσυνείδητο. Η βελτίωση της δραστικότητας, η παραβίαση της οποίας σχετίζεται με ψυχοκινητικούς λόγους, επιτυγχάνεται συχνά μιλώντας με ψυχολόγο.

Εάν τα προβλήματα με τη στυτική λειτουργία έχουν φυσιολογικά χαρακτηριστικά, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές απλές συμβουλές:

 • Τρώτε 3 σκελίδες σκόρδο κάθε μέρα
 • Η θεραπεία δραστικότητας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τακτική κατανάλωση ακατέργαστων σπόρων κολοκύθας
 • Οι εφαρμογές μελιού είναι μια από τις καλύτερες απαντήσεις στο πώς να βελτιώσετε τη στυτική λειτουργία.
 • κάνετε γύψο μουστάρδας, που εφαρμόζεται στα πόδια και επιστρέφει γρήγορα την ανδρική ισχύ και σε ορισμένα σημεία είναι χρήσιμο για άλλα συστήματα και όργανα.
 • αποκαθιστά την ανδρική δύναμη χρησιμοποιώντας χόρτα.
 • για καλή ανδρική αντοχή, σας συμβουλεύουμε να κάνετε ντους με αντίθεση και να κάνετε μπάνιο με την προσθήκη μούμιας.
 • Οι ξηροί καρποί θα βοηθήσουν στην αύξηση των γεννητικών οργάνων - κυρίως πεύκο, καρύδια και αμύγδαλα.
 • ενισχύει την έλξη του χυμού και των ντοματών και μια μικρή ποσότητα ποιοτικού κόκκινου κρασιού.

Φυσικές ασκήσεις

Πώς να αποκαταστήσετε την ισχύ με τη βοήθεια της φυσικής αγωγής; Σε γενικές γραμμές, με ασθενή ισχύ, οι αιτίες και η θεραπεία εντοπίζονται και συνταγογραφούνται με τη μορφή σωματικής άσκησης ως συμπλήρωμα της κύριας θεραπείας.

ικανοποιημένη γυναίκα και άντρας που αύξησε την ισχύ

Για τη δύναμη των ανδρών, ο αθλητισμός είναι χρήσιμος. Αλλά δεν μιλάμε για ακραία άσκηση και χρήση στεροειδών. Πώς να αυξήσετε την ισχύ σας με την άσκηση κυριολεκτικά για 10-20 λεπτά την ημέρα; Η αύξηση της δραστικότητας επιτυγχάνεται με μερικές απλές ασκήσεις.

 1. Τελετουργικά βήματα.Για να αυξήσετε την ισχύ στους άνδρες, πρέπει να διεγείρετε τη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Υπάρχουν διάφορες ασκήσεις τόνωσης. Μία από τις πιο απλές ασκήσεις ενίσχυσης της στύσης είναι το βήμα της παρέλασης. Σηκωθείτε ευθεία, χαμηλώστε τα χέρια σας προς τα κάτω και περπατήστε, προσπαθώντας να σηκώσετε τα γόνατά σας όσο το δυνατόν ψηλότερα.
 2. ΒΡΑΧΟΣ.Για να λυθεί το πρόβλημα της δραστικότητας, δεν θα είναι δύσκολο να καταλάβεις πώς να σηκώσεις μια πέτρα. Τι πρέπει να γίνει? Σηκωθείτε ευθεία και λυγίστε τα γόνατά σας ελαφρώς. Όταν οι γλουτιαίοι μύες είναι τεταμένοι, τα γόνατα πρέπει να λυγίσουν ακόμη περισσότερο και στη συνέχεια να χαλαρώσουν. Θα πρέπει να αισθάνεται σαν να χρησιμοποιείτε τους γλουτιαίους μυς για να συμπιέσετε την πέτρα και στη συνέχεια να την χαμηλώσετε.
 3. Γέφυρα.Πώς να βελτιώσετε την ισχύ με μια τέτοια άσκηση; Ξαπλώστε ανάσκελα, λυγίστε τα γόνατά σας στα μισά και πιέστε τα πόδια σας σταθερά στο πάτωμα. Τα χέρια κατά μήκος του σώματος. Είναι σημαντικό η πλάτη σας να αγγίζει εντελώς το πάτωμα. Σε αυτή τη θέση, η λεκάνη ανεβαίνει και πέφτει αργά.
 4. Τεντώνουμε τους μυς ισχύος.Η θέση είναι ίδια με την προηγούμενη άσκηση, αλλά απλώστε τα πόδια σας λίγο. Σε αυτήν τη θέση, πρέπει να τεντώσετε και να χαλαρώσετε τους μυς του πέους. Θα πρέπει να αισθάνεστε σαν να κρατάτε από το κατούρημα.

Προετοιμασίες και χειρουργικές μέθοδοι υλικού

κακή ισχύς σε έναν ηλικιωμένο άνδρα

Δεν χρειάζεται να κάνετε αυτοθεραπεία και να συμβουλευτείτε φίλους για τη θεραπεία της δραστικότητας! Δείτε αμέσως έναν γιατρό!

Πώς να επαναφέρετε τη στυτική λειτουργία εάν οι προηγούμενες μέθοδοι δεν βοήθησαν; Η αποκατάσταση της ισχύος είναι ένα πολύπλοκο και περίπλοκο ζήτημα.

Σας είπαμε τι είναι χρήσιμο για τη δραστικότητα και πώς να αυξήσετε τη δραστικότητα με απλούς τρόπους. Αλλά όταν οι άντρες έχουν χάσει την ισχύ τους και δεν ξέρουν τι να κάνουν, αρχίζει η αναζήτηση πιο ριζοσπαστικών μεθόδων. Δεν βοηθούν οι τρόποι αύξησης της ισχύος των ανδρών, δεν αυξάνουν τη δύναμη και η επιθυμία για σεξ εξαφανίζεται.

Εδώ το πρόβλημα ανακύπτει ήδη όχι στο πώς να αυξήσετε ή πώς να αυξήσετε γρήγορα την ισχύ. Η πλήρης απουσία στυτικής λειτουργίας υποδηλώνει ένα σοβαρό πρόβλημα με την ισχύ και μόνο ένας γιατρός θα σας πει τι να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση.

Πώς να αποκαταστήσετε γρήγορα την ισχύ; Στην πραγματικότητα, η αποκατάσταση της στυτικής λειτουργίας είναι ένα ευαίσθητο και πολύ προσωπικό ζήτημα. Η συζήτηση με τους άντρες δεν αξίζει τον κόπο. Η καλύτερη επιλογή είναι να επισκεφτείτε έναν γιατρό. Θα μάθει πώς να αντιμετωπίζει το πρόβλημα στην περίπτωσή σας μετά από λεπτομερή εξέταση. Η θεραπεία ανδρικής δραστικότητας μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους.

 1. Φάρμακα διέγερσης.Τα κεφάλαια είναι πραγματικά αποτελεσματικά σε πολλές περιπτώσεις. Αλλά δίνουν μόνο προσωρινά αποτελέσματα, δεν προορίζονται για θεραπεία.
 2. Φαρμακευτική αγωγή.Δεν είναι ασυνήθιστο να χρησιμοποιείτε ορμονικά φάρμακα που αυξάνουν το επίπεδο τεστοστερόνης στο σώμα, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη στυτική λειτουργία. Μπορεί επίσης να είναι ένα σύμπλεγμα φαρμάκων για τη θεραπεία ασθενειών που έχουν οδηγήσει σε παραβιάσεις.
 3. Ενέσεις.Οι άμεσες ενέσεις στο πέος έχουν εξαιρετική, αλλά και προσωρινή επίδραση.
 4. Κενό.Υπάρχουν ειδικές συσκευές που βελτιώνουν προσωρινά την κυκλοφορία του αίματος. Κατάλληλη για ηλικιωμένους, αλλά για νεότερους ανθρώπους αυτή η μέθοδος θα είναι προσωρινή. Πρέπει να ψάξετε τον λόγο.
 5. Χειρουργική επέμβαση.Πραγματοποιείται σπάνια και σε περιπτώσεις όπου καμία άλλη μέθοδος δεν βοηθά. Είναι καλύτερα να μην καταφεύγετε σε χειρουργικές μεθόδους έως ότου δοκιμάσετε όλους τους άλλους, ακόμη και τους πιο απίθανους.

Αυτό είναι ένα πολύ επείγον πρόβλημα, το οποίο, στην πραγματικότητα, έχει πολλές λύσεις. Το κύριο πράγμα δεν είναι να ντρέπεστε για μια αδύναμη ή απουσία στύσης, αλλά για να αρχίσετε γρήγορα να ψάχνετε τους λόγους και τους τρόπους για την επίλυσή τους.