Αύξηση της ισχύος στο σπίτι με λαϊκές θεραπείες

Για κάθε άντρα, η κύρια προϋπόθεση για τη δική του χρησιμότητα είναι η υγιής ισχύς. Με την ηλικία, ένας μεγάλος αριθμός του ισχυρότερου φύλου αντιμετωπίζει προβλήματα σε αυτόν τον τομέα. Ένας άντρας δεν έχει πάντα την επιθυμία να αναζητήσει επαγγελματική ιατρική βοήθεια. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να λύσετε το πρόβλημα σε μια τέτοια κατάσταση είναι να στραφείτε σε λαϊκές μεθόδους αύξησης της ισχύος στο σπίτι.

Πλήρεις σεξουαλικές σχέσεις σε έναν άνδρα λόγω καλής ισχύος

Παραδοσιακές συνταγές για θεραπεία με βότανα

Η φυτοθεραπεία είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος αντιμετώπισης διαφόρων ιατρικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Αυτό οφείλεται στην ευρεία διαθεσιμότητα των φαρμακευτικών βοτάνων, στο χαμηλό κόστος τους, στη χαμηλή πιθανότητα παρενεργειών και στη δυνατότητα αυτοθεραπείας στο σπίτι χωρίς κινδύνους για την υγεία.

Υπάρχει μεγάλος αριθμός συνταγών για την παρασκευή αφεψημάτων, αφεψημάτων και ροφημάτων από βότανα που έχουν θεραπευτική δράση σε άνδρες με προβλήματα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμες συλλογές ή μπορείτε να συλλέξετε και να προετοιμάσετε ανεξάρτητα φυτά για χρήση.

Ακολουθούν οι πιο κοινές συνταγές για την παρασκευή αφεψημάτων και αφεψημάτων με βότανα για αύξηση της δραστικότητας.

Αφέψημα τσουκνίδας

Η τσουκνίδα είναι η πιο αποτελεσματική λαϊκή θεραπεία για την ανικανότητα

Η τσουκνίδα είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την ανικανότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φυτό ξηρό ή φρέσκο. Για να ετοιμάσετε το ζωμό, πάρτε 50 γραμμάρια φρέσκα φύλλα ή 100 γραμμάρια ξερά. Τα φύλλα περιχύνονται με ένα ποτήρι βραστό νερό, στο οποίο προστίθεται προηγουμένως 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Ο ζωμός καλύπτεται με ένα καπάκι και εγχέεται για 15 λεπτά. Μπορείτε να πιείτε το ζωμό αφού κρυώσει, όπως το τσάι.

Αφέψημα τζίνσενγκ

Το αφέψημα τζίνσενγκ ενισχύει τη στύση και αυξάνει τη λίμπιντο

Το τζίνσενγκ από μόνο του είναι ένα εξαιρετικό φαρμακευτικό φυτό. Σε συνδυασμό με κανέλα και μέλι, μετατρέπεται σε εξαιρετικό φάρμακο για τους άνδρες, ενισχύοντας τη στύση και αυξάνοντας τη λίμπιντο. Για την παρασκευή ενός φαρμακευτικού αφεψήματος απαιτούνται 100 γραμμάρια τζίνσενγκ, 50 γραμμάρια μέλι και 10 γραμμάρια κανέλα. Το τζίνσενγκ πρέπει πρώτα να εγχυθεί για 2 ημέρες. Για να το κάνετε αυτό, ρίξτε μισό λίτρο βραστό νερό από πάνω, καλύψτε με ένα καπάκι και αφήστε το σε σκοτεινό μέρος. Δύο ημέρες αργότερα, το τζίνσενγκ τίθεται σε φωτιά και βράζει, προστίθεται μέλι στον βρασμένο ζωμό. Το προκύπτον μείγμα συνεχίζεται να βράζει σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά, μετά το οποίο προστίθεται κανέλα σε αυτό. Ο ζωμός πρέπει να διατηρηθεί σε χαμηλή φωτιά για τρεις ώρες, στη συνέχεια να αφαιρεθεί από τη φωτιά και να τοποθετηθεί σε σκοτεινό μέρος για να εγχυθεί για τρεις ημέρες. Ο προκύπτων ζωμός πρέπει να λαμβάνεται 2/3 φλιτζάνι δύο φορές την ημέρα.

Έγχυμα θυμάρι

Το έγχυμα θυμαριού αποκαθιστά αποτελεσματικά την ισχύ

Αυτή η λαϊκή θεραπεία σας επιτρέπει επίσης να αποκαταστήσετε αποτελεσματικά την ισχύ. Πρέπει να πάρετε 100 γραμμάρια βότανα και να ρίξετε ένα ποτήρι βραστό νερό. Ο ζωμός εγχύεται μέχρι να κρυώσει εντελώς. Ο κρύος ζωμός πρέπει να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα αμέσως μετά το γεύμα.

υπερικό

Έγχυση Hypericum - ένα μέσο για την αύξηση της ισχύος στους άνδρες

Το υπερικό θεωρείται ένα ευέλικτο φαρμακευτικό φυτό που βοηθά στη συντριπτική πλειοψηφία των παθήσεων. Για να προετοιμάσετε ένα έγχυμα από υπερικό, πρέπει να πάρετε 15 γραμμάρια βοτάνων και να τα ρίξετε με ένα ποτήρι κρύο νερό. Πρέπει να βράσετε το έγχυμα για 15 λεπτά, καλύπτοντας με ένα καπάκι. Ο προκύπτων ζωμός πρέπει να επιμείνει για 45 λεπτά, στραγγίστε. Το έγχυμα καταναλώνεται ένα κουταλάκι του γλυκού κατά τη διάρκεια της ημέρας έξι φορές μεταξύ των γευμάτων.

Για τους άνδρες με σεξουαλική δυσλειτουργία, το υπερικό είναι χρήσιμο καθώς αυξάνει την ισχύ, έχει ευεργετική επίδραση στη λειτουργία των εντέρων και ολόκληρου του ουρογεννητικού συστήματος.

Ελευθερόκοκκος

Το Eleutherococcus prickly στα ποιοτικά του χαρακτηριστικά είναι παρόμοιο με το ginseng, επομένως δεν έχει λιγότερο θεραπευτικό αποτέλεσμα στο ανδρικό σώμα. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του βοτάνου είναι η απουσία έντονης αίσθησης διέγερσης κατά τη διαδικασία λήψης του. Η αποτελεσματικότητα του θεραπευτικού αποτελέσματος του Ελευθερόκοκκου εκδηλώνεται άμεσα κατά τη διάρκεια της οικειότητας σε σταθερή στύση και έντονη σεξουαλική ορμή.

Άλλες λαϊκές συνταγές

Μπορείτε να αποκαταστήσετε την αρσενική δύναμη όχι μόνο με τη βοήθεια αφεψημάτων βοτάνων. Υπάρχουν άλλοι δημοφιλείς τρόποι αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος. Οι παρακάτω λαϊκές θεραπείες δίνουν τα πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα.

Μέλι

Η κατανάλωση μελιού διεγείρει την ανδρική σεξουαλική λειτουργία

Το μέλι ανά πάσα στιγμή θεωρούνταν ένας ισχυρός παράγοντας που διεγείρει την ανδρική σεξουαλική λειτουργία. Για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα του μελιού, μπορείτε να προσθέσετε χυμό καρότου, τζίντζερ, ξηρούς καρπούς, κρασί, χυμό αλόης σε αυτό. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναμίξετε 300 γραμμάρια μέλι με την ίδια ποσότητα ξηρών καρπών και 100 ml χυμού αλόης. Το μείγμα που προκύπτει συνιστάται να λαμβάνεται 35-40 γραμμάρια την ημέρα.

λευκό κρασί

Το λευκό κρασί είναι ένα φυσικό σεξουαλικό διεγερτικό για τους άνδρες

Το λευκό κρασί είναι το κύριο συστατικό ενός φυσικού σεξουαλικού διεγερτικού. Για να προετοιμάσετε ένα διεγερτικό ρόφημα, πρέπει να πάρετε ένα μπουκάλι (1 λίτρο) λευκό κρασί, ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού, μισό ποτήρι χυμό λεμονιού, μια κουταλιά της σούπας λικέρ, δύο κουταλιές της σούπας μέλι, μια πρέζα φύλλα φρέσκου μέντας, μια πρέζα κανέλα. Όλα τα υλικά ανακατεύονται και θερμαίνονται σε χαμηλή φωτιά. Το ποτό που προκύπτει τοποθετείται στο ψυγείο για τρεις ημέρες, μετά το οποίο φιλτράρεται. Είναι απαραίτητο να πίνετε αυτό το φάρμακο αμέσως πριν από την επερχόμενη σεξουαλική επαφή, καθώς αρχίζει να δρα αμέσως μετά την είσοδο του στο σώμα του άνδρα.

Τσάι λυκίσκου

Το τσάι λυκίσκου αυξάνει άριστα τη δραστικότητα

Πάρτε μια κουταλιά της σούπας φύλλα λυκίσκου και αλέστε τα καλά. Στη συνέχεια, πρέπει να ρίξετε το φυτό με ένα ποτήρι βραστό νερό και να το κρατήσετε για περίπου 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Το τσάι που προκύπτει μπορεί να καταναλωθεί αφού κρυώσει, μισό ποτήρι τρεις φορές την ημέρα.

Τσάι με τζίντζερ, σαφράν και γαρύφαλλο

Τσάι με τζίντζερ, γαρύφαλλο και σαφράν - ένα αρωματικό ρόφημα που ενισχύει την ανδρική ισχύ

Εάν προσθέσετε λίγο σαφράν, τζίντζερ και γαρίφαλο στο κανονικό μαύρο τσάι για γεύση κατά τη διάρκεια της παρασκευής, τότε θα έχετε ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την αύξηση του επιπέδου της σεξουαλικής επιθυμίας στους άνδρες.

Είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι κάθε αρσενικός οργανισμός είναι ξεχωριστός. Η ίδια συνταγή μπορεί να είναι χρήσιμη για έναν άντρα και όχι πολύ αποτελεσματική για έναν άλλον. Συνιστάται να δοκιμάσετε διαφορετικές επιλογές για την αύξηση της ισχύος χρησιμοποιώντας λαϊκές μεθόδους και να βρείτε την πιο κατάλληλη συνταγή.

Αλλάζοντας τη διατροφή σας

Η σωστή διατροφή είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει τη σεξουαλική υγεία ενός άνδρα. Για να αυξήσετε την ισχύ στο σπίτι, πρέπει να εγκαταλείψετε τη χρήση επιβλαβών προϊόντων και να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας τη μέγιστη ποσότητα θρεπτικών συστατικών.

Προτεινόμενα Προϊόντα Προϊόντα δεν συνιστώνται
Σπιτικό άπαχο κρέας Λιπαρά κρέατα βιομηχανικής παραγωγής
Ενα ψάρι Αλκοόλ (η μπύρα είναι ιδιαίτερα καταστροφική για την ανδρική ισχύ)
Γαλακτοκομικά προϊόντα (γάλα, τυρί cottage, κρέμα γάλακτος, τυρί, γιαούρτι, κεφίρ) Παγωτό
ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ Μαργαρίνη
Θαλασσινά (γαρίδες, καραβίδες, μύδια, καβούρια κ. λπ. ) Γρήγορο φαγητό
Φύκι Αρτοποιία, αρτοσκευάσματα (σε μεγάλες ποσότητες)
Φρέσκα φρούτα (πορτοκάλια, ρόδια, λεμόνι, σύκα ενδείκνυνται ιδιαίτερα για κατανάλωση) Καφές (αν καταναλώνεται συχνά)
Φρέσκα λαχανικά (κρεμμύδια, σκόρδο, γογγύλια) και βότανα (κύμινο, μέντα, θυμάρι κ. λπ. ) Καπνιστό λουκάνικο
Αυγά τηγανιτό φαγητό
Μέλι (ένα μείγμα μελιού-καρυδιού είναι ιδιαίτερα χρήσιμο) Αλάτι (αν καταναλωθεί σε περίσσεια)
Καρυκεύματα

Καλές οικιακές συνήθειες

Ένας άνδρας μπορεί να επιτύχει αύξηση της ισχύος εκπληρώνοντας ένα σύνολο απαραίτητων προϋποθέσεων.

Αυτό συνεπάγεται όχι μόνο την οργάνωση της σωστής διατροφής και τη χρήση εναλλακτικών μεθόδων αντιμετώπισης του προβλήματος, αλλά και την ανάπτυξη μιας σειράς θετικών καθημερινών συνηθειών.

Η συμμόρφωση με ορισμένους κανόνες σε καθημερινή βάση όχι μόνο θα αυξήσει τη σεξουαλική δραστηριότητα και θα τη διατηρήσει σε καλή κατάσταση, αλλά θα βελτιώσει επίσης τη συνολική υγεία και την ποιότητα ζωής.

Για να αυξήσετε την ισχύ, κάντε καθημερινό ντους αντίθεσης

Προτείνεται να ακολουθήσετε αυτές τις απλές συστάσεις:

 1. Κάντε καθημερινό ντους αντίθεσης.Η εναλλαγή ζεστού και κρύου νερού κατά το ντους αυξάνει τη ροή του αίματος. Αυτή η διέγερση όλων των συστημάτων του σώματος έχει θετική επίδραση στην κατάσταση ισχύος. Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε ντους με αντίθεση με ένα μικρό διάστημα θερμοκρασίας (ελαφρώς ζεστό και ελαφρώς δροσερό νερό), αυξάνοντάς το σταδιακά. Τελικά, ο άντρας πρέπει να έρθει σε εναλλαγή ζεστού (όχι ζεματιστού) και κρύου (όχι παγωμένου) νερού. Αφού κάνετε ένα τέτοιο ντους, συνιστάται να τρίβετε το σώμα με μια σκληρή πετσέτα σε κατάσταση ελαφρού κοκκινίσματος. Συνιστάται να αρχίσετε να ασκείτε τη χρήση αντίθεσης στη ζεστή εποχή, προκειμένου να συνηθίσετε σταδιακά το σώμα σε μια παρόμοια διαδικασία σκλήρυνσης πριν από την έναρξη του κρύου καιρού.
 2. Ασκηθείτε σε λουτρά με αντίθεση.Εάν, για διάφορους ατομικούς λόγους, ένας άντρας δεν μπορεί να κάνει ντους σκιαγραφικού, έχει τη δυνατότητα να κάνει μπάνιο σκιαγραφικού. Τέτοια λουτρά επηρεάζουν άμεσα την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Για τη διαδικασία, είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε δύο λεκάνες. Ρίξτε ζεστό νερό στο ένα, κρύο νερό στο άλλο. Πρέπει να καθίσετε εναλλάξ σε μια λεκάνη και μετά στη δεύτερη. Κάθε κατάδυση πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Η ίδια η διαδικασία συνιστάται να συνεχιστεί για περίπου 15 λεπτά.
 3. Κάντε ένα χαλαρωτικό μπάνιο.Δεδομένου ότι το νευρικό σύστημα παίζει τεράστιο ρόλο στα προβλήματα με την ισχύ στους άνδρες, είναι σημαντικό να μάθετε πώς να χαλαρώνετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να λύσετε το πρόβλημα. Τα χαλαρωτικά μπάνια μπορούν να βοηθήσουν. Τέτοιες διαδικασίες νερού συνιστάται να γίνονται πριν από τον ύπνο. Σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα θα είναι πιο σημαντικό. Καταπραϋντικά μπάνια μπορούν να γίνουν προσθέτοντας στο νερό εκχυλίσματα πεύκου, βαλεριάνα, λεβάντα, φύλλα δάφνης κ. λπ.
 4. Κάντε χαλαρωτικά μπάνια για να αυξήσετε την ισχύ
 5. Περπατάτε ξυπόλητοι συχνά.Το περπάτημα ξυπόλητος έχει μια φυσική διεγερτική επίδραση σε ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της ισχύος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στην περιοχή των ποδιών υπάρχει μεγάλος αριθμός ευαίσθητων σημείων, που ευθύνονται, μεταξύ άλλων, για τη σεξουαλική δραστηριότητα ενός άνδρα. Αυτά τα σημεία δεν διεγείρονται κατά το τυπικό περπάτημα με παπούτσια, επομένως συνιστάται να περπατάτε ξυπόλητοι πιο συχνά. Αυτό μπορεί να γίνει όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και στο εξοχικό, στην παραλία κ. λπ.
 6. Πίνετε φυσικό καφέ με μέτρο.Η περίσσεια καφέ, ειδικά του στιγμιαίου καφέ χαμηλής ποιότητας, επηρεάζει εξαιρετικά αρνητικά την κατάσταση της ανδρικής ισχύος και ολόκληρο τον οργανισμό. Όμως, η μέτρια κατανάλωση φυσικού καφέ (όχι περισσότερο από ένα φλιτζάνι καφέ την ημέρα) έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική απόδοση ενός άνδρα.
 7. Η μέτρια κατανάλωση φυσικού καφέ έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική απόδοση ενός άνδρα

Αυτό οφείλεται στην ικανότητα της καφεΐνης, που είναι η βάση του ποτού, να αυξάνει τη λίμπιντο.

Η συμμόρφωση με αυτές τις συστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα μόνο εάν ο άνδρας ακολουθεί σταθερά έναν σωστό τρόπο ζωής. Και συγκεκριμένα:

 1. Λιγότερο νευρικό.Το άγχος είναι η πιο κοινή αιτία προβλημάτων ισχύος. Τα προβλήματα στην οικεία ζωή, με τη σειρά τους, προκαλούν πρόσθετη νευρική ένταση. Ως αποτέλεσμα, ένας άντρας βρίσκεται σε έναν φαύλο κύκλο των δικών του φόβων και νευρώσεων. Μπορείτε να αποφύγετε την ανάπτυξη μιας τέτοιας κατάστασης εξετάζοντας προσεκτικά τη δική σας ψυχολογική κατάσταση. Είναι σημαντικό να οργανώσετε το καθεστώς σας έτσι ώστε να υπάρχει πάντα χώρος για ξεκούραση, διασκέδαση, επικοινωνία με φίλους κ. λπ.
 2. Κοιμήσου αρκετά.Ο επαρκής ύπνος είναι το κλειδί για τη σεξουαλική υγεία ενός άνδρα. Η χρόνια έλλειψη ύπνου προκαλεί αισθήματα κόπωσης, ευερεθιστότητας και προβλήματα υγείας. Όλα αυτά επηρεάζουν αρνητικά τη λίμπιντο ενός άνδρα.
 3. Άσε το αλκοόλ, τσιγάρα, μείγματα καπνίσματος, ναρκωτικά κ. λπ.
 4. Οι κακές συνήθειες έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών

Οι κακές συνήθειες έχουν καταστροφική επίδραση στην κατάσταση όλων των συστημάτων του σώματος, αλλά η αρνητική τους επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών είναι ιδιαίτερα έντονη.

Φυσικές ασκήσεις

Κατά τη διαδικασία εκτέλεσης σωματικών ασκήσεων στους άνδρες, αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος στη μικρή λεκάνη. Επίσης, μετά από αθλητική προπόνηση, ένας άνδρας αισθάνεται ένα κύμα ενέργειας και θετικά συναισθήματα. Όλα αυτά έχουν ευεργετική επίδραση στη σεξουαλική του ζωή.

Αυτό εγγυάται την εμφάνιση μιας σταθερής στύσης.

Η άσκηση έχει ευεργετική επίδραση στην αύξηση της ισχύος στους άνδρες

Οι παρακάτω ασκήσεις είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές:

 1. Εκπαίδευση γεννητικών οργάνων.Αυτή η άσκηση βελτιώνει τη σεξουαλική λειτουργία. Για να το εκτελέσετε, πρέπει να ξαπλώσετε ανάσκελα, απλώνοντας τα πόδια σας λυγισμένα στα γόνατα στα πλάγια. Είναι απαραίτητο σε τακτά χρονικά διαστήματα να καταπονείται και να χαλαρώνει η περιοχή μεταξύ των όρχεων και του πρωκτού. Οι γλουτοί πρέπει να παραμένουν ακίνητοι κατά τη διάρκεια των συσπάσεων.
 2. Τέντωμα των ποδιών σας.Αυτή η άσκηση εκτελείται ενώ στέκεστε. Πρέπει να βάλετε τα πόδια σας σε κάποια απόσταση το ένα από το άλλο και να φανταστείτε ότι μια πέτρα συμπιέζεται ανάμεσά τους. Είναι απαραίτητο να σφίξετε τους μύες των ποδιών (σαν να σφίγγετε μια πέτρα με τα πόδια σας).
 3. Τρέξιμο στη θέση του.Είναι απαραίτητο, ενώ παραμένετε στη θέση τους, να μετακινήσετε τα πόδια σας.
 4. Ανύψωση της λεκάνης.Είναι απαραίτητο να ξαπλώσετε ανάσκελα, τα πόδια λυγισμένα στα γόνατα για να ακουμπήσετε τα πόδια σας στο πάτωμα. Σηκώστε την περιοχή της λεκάνης και χαμηλώστε την πίσω στο πάτωμα. Κάντε μερικές επαναλήψεις. Η πλάτη πρέπει να παραμένει ίσια κατά τη διάρκεια της άσκησης και οι ωμοπλάτες πρέπει να αγγίζουν το πάτωμα.

Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε τις ασκήσεις με ελάχιστο αριθμό επαναλήψεων, αυξάνοντας σταδιακά τον αριθμό τους. Η τακτική εφαρμογή αυτού του συμπλέγματος θα ενισχύσει σταδιακά τις σεξουαλικές ικανότητες και θα τις διατηρήσει σε σωστή κατάσταση.