Ποιες βιταμίνες βοηθούν στη βελτίωση της δραστικότητας στους άνδρες;

βιταμίνες για ανδρική ισχύ

Κανείς δεν θα αρνηθεί τα οφέλη των βιταμινών για το σώμα. Στην εποχή μας της ταχύτητας και του γρήγορου φαγητού, πολλά είναι ανεπαρκή, και ως εκ τούτου προβλήματα υγείας. Εάν ένα άτομο παίρνει λίγα θρεπτικά συστατικά, συχνά αρρωσταίνει, χάνει τη ζωτικότητα και μεγαλώνει νωρίς. Οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου σεξ συχνά παραμελούν την υγεία τους. Και οι βιταμίνες είναι σημαντικές για τους άνδρες με τον ίδιο τρόπο όπως και για τις γυναίκες.

Αυτό το άρθρο αποκαλύπτει λεπτομερώς το θέμα των βιταμινών για ενήλικες άνδρεςΑκολουθούν πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που χρειάζονται, ποια είναι τα οφέλη καθενός από αυτά.

Παρέχει συμβουλές για την επιλογή των ναρκωτικών. Συστάσεις δίδονται σε διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες εκπροσώπων του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας.

Επίσης, πραγματοποιείται μια ανασκόπηση των συμπλοκών βιταμινών με πληροφορίες σχετικά με τον κύριο σκοπό τους.

Πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή

επιλογή βιταμίνης για δραστικότητα

Η αγορά του πρώτου φαρμάκου που έρχεται, ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει από οτιδήποτε στον κόσμο, είναι ανόητο. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τις σωστές βιταμίνες. Και για αυτό πρέπει να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες. Για παράδειγμα, όπως:

 • χαρακτηριστικά του τρόπου ζωής, της διατροφής
 • ηλικία;
 • η παρουσία ή απουσία χρόνιων παθήσεων.

Υπάρχουν πολλά φθηνά και αποτελεσματικά φάρμακα στη σύγχρονη φαρμακευτική αγορά. Είναι σε θέση να λύσουν μια μεγάλη ποικιλία προβλημάτων υγείας ή να γίνουν αξιόπιστη πρόληψη. Και υπάρχουν ακριβές εισαγόμενες μάρκες.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι το κόστος και η χώρα προέλευσης δεν είναι πάντα δείκτης ποιότητας. Συχνά συμβαίνει ότι τα εγχώρια, προσιτά κεφάλαια είναι καλύτερα από τα ξένα.

Επομένως, είναι αδύνατο να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτόν τον παράγοντα. Εκτός από την αγορά χωρίς να φαίνονται δημοφιλή, ευρέως διαφημιζόμενα προϊόντα.

Εξάλλου, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας δεν κρύβεται απαραίτητα πίσω από ένα φωτεινό "περιτύλιγμα".

Όποιος πηγαίνει σε φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή από γιατρό, χωρίς να γνωρίζει ποιες βιταμίνες να επιλέξει, θα πρέπει να προσεγγίσει το ζήτημα με τη μέγιστη ευθύνη. Είναι απαραίτητο να μελετήσετε τις οδηγίες, δίνοντας προσοχή στην ημερομηνία έκδοσης, στη διάρκεια ζωής. Αναλύστε τη σύνθεση (είναι πολύ πιθανό ότι για αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάποιο συστατικό αντενδείκνυται ή δεν απαιτείται).

Προετοιμασίες που καλύπτουν το 100% της ημερήσιας πρόσληψης, ένας άντρας του οποίου η διατροφή είναι ισορροπημένη, δεν χρειάζεται να πίνει βιταμίνες. Μετά από όλα, παίρνει πολλά χρήσιμα στοιχεία από το φαγητό. Εδώ, τα σύμπλοκα βιταμινών και ανόργανων συστατικών είναι κατάλληλα, παρέχοντας στο σώμα το 50 τοις εκατό των απαραίτητων ουσιών.

Σπουδαίος! Είναι καλύτερο να αγοράσετε βιταμίνες σε συνεννόηση με έναν ειδικό. Αυτό θα εγγυηθεί ότι το σύμπλεγμα βιταμινών για τους άνδρες θα επιλεγεί σωστά.

Αμιγώς αρσενικές βιταμίνες

βιταμίνες για δραστικότητα στα φρούτα

Όποιος πιστεύει ότι οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων και ασθενέστερων φύλων χρειάζονται τα ίδια θρεπτικά συστατικά, κάνουν λάθος. Οι ειδικοί προσδιορίζουν τις απαραίτητες βιταμίνες για την υγεία των ανδρών. Εδώ είναι οι καλύτερες βιταμίνες για το ανδρικό σώμα:

 1. Ε. Υποστηρίζει τα αιμοφόρα αγγεία, δίνει ζωτικότητα, βελτιώνει την ισχύ.
 2. Γ. Μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Είναι πολύ σημαντικό για τους άνδρες που καπνίζουν.
 3. Β. Απαραίτητο για τα νεύρα, το ουροποιητικό σύστημα, την όραση.
 4. A. Ενεργοποιεί την παραγωγή τεστοστερόνης, προλαμβάνει τον καρκίνο, αυξάνει την ισχύ. Πρέπει να περιλαμβάνεται στο συγκρότημα πολυβιταμινών για άνδρες

Ο καθημερινός κανόνας των βιταμινών: E - 22, 5 g; C - 60 mg; Β - 25 mg; Α - 3 mg. Αυτοί οι δείκτες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή ενός φαρμάκου.

Σχόλιο! Οι άνδρες δεν πρέπει να αγοράζουν συγκροτήματα με σίδηρο (ειδικά με υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο)! Αυτό το στοιχείο χρειάζεται περισσότερο από τις γυναίκες. Η περίσσεια του στο ανδρικό σώμα βλάπτει το καρδιαγγειακό σύστημα.

Παράμετροι ηλικίας

Η επίδραση των βιταμινών δεν εξαρτάται μόνο από τη μάρκα, τη σύνθεση, την τιμή…. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι η ηλικία του άνδρα. Θα πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη κατά την αγορά ναρκωτικών. Ετσι:

 1. Τα καλύτερα σύμπλοκα βιταμινών για άνδρες που δεν έχουν ξεπεράσει το σημάδι των 40 ετών είναι εκείνα που ενεργοποιούν τη σύνθεση πρωτεϊνών, ενισχύουν τους μύες, ρυθμίζουν τα ορμονικά επίπεδα και βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος. Αυτές περιλαμβάνουν B, A, E.
 2. Μεταξύ των βιταμινών για τους άνδρες μετά από 40 χρόνια, το C είναι το προβάδισμα, αλλά τα B9, A, E είναι επίσης απαραίτητα. Τα αντιοξειδωτικά κατά της γήρανσης είναι πολύ σημαντικά.
 3. Οι βιταμίνες για τους άνδρες μετά από 50 χρόνια είναι A, B12, C, E, που διατηρούν τη νεολαία και προλαμβάνουν μολυσματικές ασθένειες. Βοηθούν επίσης στη διατήρηση της δραστικότητας. Αλλά πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη βιταμίνη D, η οποία δεν παράγεται πλέον στο δέρμα, όπως και πριν. Η ανεπάρκεια του οδηγεί σε προβλήματα με τα δόντια, τα οστά, τα νύχια, την καρδιά. Ένα παρόμοιο σύνολο βιταμινών απαιτείται μετά από 60 χρόνια.

Στη νεολαία, τα σύμπλοκα θρεπτικών ουσιών λαμβάνονται μάλλον για προφύλαξη. Και όσο πιο υψηλής ποιότητας είναι, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να "πάρετε" χρόνιες παθήσεις από τα γηρατειά. Εάν δεν ήταν δυνατόν να διατηρηθεί η υγεία, χρειάζονται ιδιαίτερα βιταμίνες.

Διαχωρισμός κατά σκοπό

Τα περισσότερα προϊόντα με βάση τα ανόργανα άλατα και τις βιταμίνες κατηγοριοποιούνται ως "ειδικότητα". Αν και υπάρχουν καθολικά - γενική προληπτική δράση. Εδώ δίνεται έμφαση στην ομάδα Β και τη βιταμίνη C.

Υπάρχουν συγκροτήματα για αθλητές και μόνο άτομα που οδηγούν σε έναν ενεργό σωματικό ή διανοητικό τρόπο ζωής. Τα παρασκευάσματα περιέχουν σελήνιο, βιταμίνες Α, Β, Γ, Δ και Ε. Σύμπλοκα με υψηλή περιεκτικότητα σε Β1 και Β12 θα βοηθήσουν από την κόπωση, το χρόνιο στρες, την κατάθλιψη. Μπορείτε να τα πιείτε ξεχωριστά. Αυτές είναι φθηνές βιταμίνες. Το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά απτό.

Όποιος πάσχει από αναπαραγωγικές ασθένειες ή ασχολείται με την πρόληψή τους πρέπει να γνωρίζει ότι η βιταμίνη Ε για δραστικότητα είναι μια πραγματική σωτηρία. Και το φάρμακο πρέπει να επιλεγεί με υψηλή περιεκτικότητα. Είναι επίσης σημαντικό να λαμβάνετε συμπλέγματα με σελήνιο και ψευδάργυρο, τα οποία βελτιώνουν τη σεξουαλική λειτουργία.

Υπάρχουν ειδικά προϊόντα για τα μαλλιά και το δέρμα. Εάν έχετε προβλήματα με το τελευταίο, πρέπει να πίνετε βιταμίνη Η κάθε μέρα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε γενικά συγκροτήματα υγείας στα φαρμακεία. Αυξάνουν την ασυλία, βοηθούν στην καταπολέμηση διαφόρων ασθενειών. Περιέχουν βιταμίνες B, C, D.

Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να συγκρίνετε συγκεκριμένα φάρμακα και να βρείτε αυτά που χρειάζονται περισσότερο. Περιγράφει λεπτομερέστερα τα συγκροτήματα για διαφορετικούς σκοπούς. Δίδονται οι κύριοι τύποι.

Βιταμίνες "από τον κήπο"

Οι καλύτερες βιταμίνες λαμβάνονται από τα τρόφιμα. Κάθε άνθρωπος πρέπει να το θυμάται αυτό και να παρακολουθεί τη διατροφή του.

Έτσι, για παράδειγμα, το ιχθυέλαιο για δραστικότητα είναι πραγματική πανάκεια. Παρουσία τέτοιων προβλημάτων και για την πρόληψή τους, πρέπει να τρώτε περισσότερο σολομό, ρέγγα και άλλους εκπροσώπους των "φολιδωτών" ειδών. Για να βελτιώσετε τη δραστικότητα και την ποιότητα του σπέρματος, θα πρέπει επίσης να στηρίζεστε σε πατάτες, γλυκά φρούτα, μαϊντανό, κρεμμύδια, σπανάκι, κόλιαντρο, φαγόπυρο, μαργαριτάρι κριθάρι και χυλό κεχρί.

Η πιο ακριβή πηγή βιταμίνης C από το φαρμακείο με λεμόνι, μανταρίνι ή σταφίδα δεν είναι σύγκριση. Θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, θα θεραπεύσουν τα κρυολογήματα. Τα καρότα είναι η πλουσιότερη πηγή φυσικής βιταμίνης Α. Αυγά, φράουλες, φαγόπυρο, θαλασσινά κ. λπ. - περιέχει άφθονες βιταμίνες Β. Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα.

Συμβουλή! Είναι προτιμότερο να παίρνετε βιταμίνες, μιλώντας εικονικά, "αποπτέρωση από τον κήπο" από ό, τι αγοράσατε στο φαρμακείο. Επομένως, συνιστάται να μελετήσετε τους πίνακες που περιγράφουν το περιεχόμενο των θρεπτικών συστατικών σε ορισμένα προϊόντα και, στη συνέχεια, να συνθέσετε τη διατροφή σας βάσει αυτών των πληροφοριών.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι οι καλύτερες βιταμίνες είναι κατάλληλες για εσάς προσωπικά. Συνιστάται να τα επιλέξετε σε συνεννόηση με γιατρό

Ούτε θετικές κριτικές από φίλους, ούτε η τιμή, ούτε το όνομα του κατασκευαστή μπορούν να εγγυηθούν ότι το αγορασμένο φάρμακο θα είναι χρήσιμο.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να αγοράσετε συγκροτήματα ειδικά για τους άνδρες, καθώς οι ανάγκες του σώματος των εκπροσώπων διαφορετικών φύλων διαφέρουν. Και μπορούν να βλάψουν το ανδρικό σώμα (θυμηθείτε για το σίδηρο).

Συνιστάται να μην μετατοπίσετε πλήρως την οχύρωση σε φαρμακευτικά παρασκευάσματα. Όσο περισσότερο το σώμα λαμβάνει θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα, τόσο το καλύτερο. Εάν όμως έχει προκύψει έλλειμμα, πρέπει να εξαλειφθεί. Αυτό ισχύει για όλους - τόσο απόλυτα υγιείς άνδρες όσο και για άτομα που πάσχουν από κάποιο είδος ασθένειας. Η αβιταμίνωση δεν έχει φέρει τίποτα καλό σε κανέναν ακόμη!

Τα καλύτερα σύμπλοκα βιταμινών για τη βελτίωση της ανδρικής ισχύος |μέσω7

Ας καταλάβουμε την ορολογία: οι βιταμίνες είναι οργανικές ουσίες που προορίζονται για την ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου σώματος. Οι περισσότερες βιταμίνες μπορούν να ληφθούν από τα τρόφιμα, αλλά η διατροφή των σύγχρονων ανδρών απέχει πολύ από την τέλεια. Γι 'αυτό, για να έχετε υγιή ισχύ, θα πρέπει να πάρετε ειδικά σύμπλοκα.

Διακρίνονται οι ακόλουθοι τύποι βιταμινών:

βιταμίνες και μέταλλα για δραστικότητα στα τρόφιμα
 • Λιποδιαλυτό. Συσσωρεύονται στο ήπαρ.
 • Συνθετικό Παράγεται από τη σύνθεση χημικών στοιχείων.
 • Εξάγεται, λαμβάνεται με βάση τα συστατικά του φυτού.
 • Υδατοδιαλυτές Αυτές οι ουσίες δεν συσσωρεύονται στο σώμα.

Η τακτική πρόσληψη βιταμινών παρέχει ισχυρή ανοσία, αντοχή, επίμονη σεξουαλική επιθυμία και όχι λιγότερο επίμονη ισχύ. Η έλλειψη στοιχείων οδηγεί σε επιδείνωση της εμφάνισης, συχνά κρυολογήματα, αδυναμία.

Τα πιο χρήσιμα ιχνοστοιχεία για επίμονη ισχύ

Σελήνιο

σελήνιο για δραστικότητα στα τρόφιμα
 • Υποστηρίζει στύση.
 • Αποτρέπει τον καρκίνο του προστάτη.
 • Περιέχει φιστίκια και φασόλια.
 • Ο κανόνας για έναν άνδρα είναι 0, 07 mg την ημέρα.

Ψευδάργυρος

ψευδάργυρος για δραστικότητα στα τρόφιμα
 • Συνθέτει τεστοστερόνη.
 • Συμμετέχει στις διαδικασίες της σπερματογένεσης.
 • Περιέχεται σε θαλασσινά, σπόρους κολοκύθας.
 • Ο ημερήσιος κανόνας είναι 15 mg.

Ρετινόλη

ρετινόλη για δραστικότητα στα τρόφιμα
 • Ισχυρό αντιγηραντικό αντιοξειδωτικό.
 • Βρέθηκε σε αυγά
 • Γαλακτοκομικά προϊόντα
 • Καρότα
 • Πρέπει να καταναλώνετε 34 mg την ημέρα.

Βιταμίνες Β

βιταμίνη Β για δραστικότητα στα τρόφιμα
 • Αυξήστε τη λίμπιντο.
 • Αποτρέπει καρδιαγγειακές παθήσεις.
 • Περιέχεται σε κρέας, δημητριακά, λαχανικά.
 • Η ημερήσια δοσολογία εξαρτάται από τον τύπο του ιχνοστοιχείου.

Βιταμίνη D

βιταμίνη D για δραστικότητα στα τρόφιμα
 • Συμμετέχει στη σύνθεση της ορμόνης του φύλου.
 • Ομαλοποιεί τη σεξουαλική επιθυμία.
 • Περιέχεται σε ιχθυέλαιο
 • Στο ήπαρ γάδου.
 • Πρέπει να καταναλώνετε 0, 015 mg την ημέρα.

Ασκορβικό οξύ

βιταμίνη C για δραστικότητα στα τρόφιμα
 • Ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία
 • Τους κάνει ελαστικούς
 • Επαναφέρει τη στύση το πρωί.
 • Περιέχει ανανά, λεμόνι, μαύρη σταφίδα.
 • Η ημερήσια δόση μπορεί να είναι έως 100 mg.

Μαγνήσιο

μαγνήσιο για δραστικότητα στα τρόφιμα
 • Προωθεί τη ροή του αίματος στα πυελικά όργανα.
 • Βρέθηκε στα κουκουνάρια
 • Κουάκερ κριθαριού
 • Λάχανο
 • Πρέπει να παίρνετε περίπου 400 mg την ημέρα.

Τοκοφερόλη

τοκοφερόλη για δραστικότητα στα τρόφιμα
 • Διεγείρει τη σεξουαλική ορμή και βελτιώνει τη στύση.
 • Περιέχεται σε καρύδια
 • Οσπρια
 • Φυτικά έλαια
 • Το ημερήσιο επίδομα για τους άνδρες είναι περίπου 18 mg.

Κάλιο

κάλιο για δραστικότητα στα τρόφιμα
 • Υποστηρίζει την πλήρη εκσπερμάτωση.
 • Προωθεί τη σύνθεση ανδρογόνων.
 • Περιέχει δαμάσκηνα, φακές, φιστίκια.
 • Πάρτε περίπου 5 mg την ημέρα.

Πότε να πάρετε βιταμίνες για δραστικότητα;

 • Κατά τη διάρκεια οξείας και χρόνιας παθολογίας.
 • Την άνοιξη και το φθινόπωρο, κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος.
 • Μετά από 40 χρόνια.

Αλληλεπίδραση βιταμινών

 • Η βιταμίνη Β2 δεν πρέπει να συνδυάζεται με ψευδάργυρο και χαλκό.
 • Τα ηρεμιστικά και τα υπνωτικά μειώνουν την επίδραση των βιταμινών Β.
 • Συνιστάται να λαμβάνετε βιταμίνη Β ταυτόχρονα με το ασβέστιο.
 • Μην χρησιμοποιείτε καθαρτικά ενώ παίρνετε λιποδιαλυτά συστατικά.

Υγιή πιάτα βιταμινών για στύση

Λάβετε βιταμίνες από τα τρόφιμα:

 • Αφέψημα ξηρής ρίζας τζίντζερ (τέλεια τόνωση).
 • Ένα μείγμα από τους ξηρούς καρπούς και τους ξηρούς καρπούς ποιότητας για να αναπληρώσει τις ανεπάρκειες βιταμινών.
 • Αποξηραμένα φρούτα με την προσθήκη φρέσκου κεφίρ.
 • Βόειο κρέας με πουρέ πατάτας.
 • Φρέσκα στρείδια με χυμό λεμονιού.
 • Ένα αφέψημα γάλακτος και τριμμένα καρότα ως υγιεινό επιδόρπιο.
 • Λιπαρά ψάρια μαγειρεμένα σε διπλό λέβητα.
 • Τακτικά βραστά αυγά κοτόπουλου.
 • Πράσινα και γαρίδες σαλάτα.
 • Φρεσκοστυμμένοι χυμοί (ειδικά από σέλινο).

Αυτές οι απλές συνταγές θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ισχύ σας σε τέλεια σειρά.

Αλλά είναι καλύτερο να αρνηθείτε την καφεΐνη, τα ημιτελή προϊόντα, τα καπνιστά προϊόντα, τα μπαχαρικά διάσωσης, το αλκοόλ, τα τηγανητά και τα αλεύρια. Όλα αυτά μειώνουν την ανδρική σας δύναμη.

Παραγωγή

Τα σύμπλοκα βιταμινών από αξιόπιστους κατασκευαστές θα βοηθήσουν στη διατήρηση της στύσης για πολλά χρόνια, και τα υγιή τρόφιμα και μια ισορροπημένη διατροφή θα ενισχύσουν αυτό το αποτέλεσμα.

Εάν πιστεύετε ότι τα στατιστικά στοιχεία, τότε περίπου το 90% του ανδρικού πληθυσμού της χώρας μας έχει προβλήματα με τη σεξουαλική πλευρά της ζωής. Και αυτό ισχύει όχι μόνο για άντρες ώριμης ηλικίας, αλλά και για νέους.

Οι βιταμίνες για τους άνδρες για να βελτιώσουν την ισχύ τους θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση της πρώην σεξουαλικής επιθυμίας, θα αλλάξουν τη σεξουαλική ζωή προς το καλύτερο και θα αυξήσουν την πιθανότητα σύλληψης υγιών απογόνων.

Πρόκειται για τις δυνατότητες αυτών των χρήσιμων ουσιών για τις οποίες θα μιλήσουμε.

Γιατί προκύπτει ισχύς

Αρκετοί σημαντικοί παράγοντες επηρεάζουν την ανδρική σεξουαλική ορμήΗ μείωση του μπορεί να εξηγηθεί από τους ακόλουθους λόγους:

 • Η παρουσία κακών συνηθειών.
 • Οικολογία.
 • Ασθένειες του νευρικού συστήματος.
 • Ασθένειες του ενδοκρινικού συστήματος.
 • Ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος.
 • Ανθυγιεινή διατροφή.
 • Γενετικές ασθένειες.
 • Ορισμένα φάρμακα.
 • Στρες.
 • Η έλλειψη ύπνου.
 • Καθιστική ζωή.
 • Να είναι κάποιος υπέρβαρος.

Κάθε ένας από αυτούς τους παράγοντες μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα. Κατά κανόνα, παρατηρείται στους άνδρες μετά από 50 χρόνια. Δεδομένου ότι σε αυτήν την ηλικία το σώμα αρχίζει να εκκρίνει λιγότερη τεστοστερόνη, η οποία είναι συνέπεια της ανδρικής ανεπάρκειας.

προβλήματα με την ισχύ στο κρεβάτι

Τι χρειάζεται το σώμα για ανδρική δύναμη

Για να αυξήσετε την ανδρική λίμπιντο, πρέπει να προσθέσετε ορισμένα τρόφιμα στη διατροφή σας. Θα βοηθήσει στην αύξηση της λίμπιντο. Τα τρόφιμα που περιέχουν βιταμίνες για τη βελτίωση της δραστικότητας στους άνδρες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Θαλασσινά.
 • ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ.
 • Αποξηραμένα φρούτα.
 • Μέλι.
 • Κρέας.
 • Ψωμί σικάλεως.
 • Σπόροι κολοκύθας.

Προσοχή! Μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία για την ενίσχυση της δραστικότητας είναι η ακόλουθη συνταγή. Το μέλι και το τζίντζερ λαμβάνονται σε ίσα μέρη, τότε τα υλικά πρέπει να αναμιχθούν. Πάρτε 1/2 κουταλάκι του γλυκού τρεις φορές την ημέρα.

Επιπλέον, για την αύξηση της δραστικότητας στους άνδρες, οι γιατροί συστήνουν να εγκαταλείψουν τα αλκοολούχα ποτά, τον καφέ, το αλάτι, μια ποικιλία ενεργειακών ποτών, καθώς και τα τρόφιμα που περιέχουν αυξημένη ποσότητα χοληστερόλης.

Συμβουλή ειδικού

Η λήψη ενός συμπλέγματος βιταμινών και ανόργανων συστατικών θα επιτρέψει στον άντρα να αυξήσει τη στύση του, να ομαλοποιήσει τη φυσική του κατάσταση υγείας και να αυξήσει την ανοσία. Επιπλέον, η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται.

Σε κάθε περίπτωση, πριν πάρετε το φάρμακο, φροντίστε να μελετήσετε το περιεχόμενο, πώς να το πάρετε και την παρουσία αντενδείξεων.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν να παραμείνουν σε ένα προϊόν που περιέχει βιταμίνες Β, ψευδάργυρο, σελήνιο, ιώδιο.Ιδανικά, όταν η δράση του φαρμάκου επεκτείνεται στην ενίσχυση της ανοσίας και στην αλλαγή της σεξουαλικής ζωής προς το καλύτερο.

Πώς να διατηρήσετε την ανδρική δύναμη

Παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του ισχυρότερου σεξ έχει αποκαταστήσει την προηγούμενη σεξουαλική επιθυμία, ένα σημαντικό σημείο είναι η περαιτέρω διατήρησή του. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες:

 • Η τακτική σεξουαλική ζωή είναι σε θέση να διατηρήσει την ισχύ. Δεν πρέπει να υπάρχουν μεγάλα διαλείμματα ή υπερβολές εδώ. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το μεσαίο έδαφος.
 • Ένας υγιεινός τρόπος ζωής βοηθά στην αύξηση της ανδρικής λίμπιντο. Ακατάλληλη διατροφή, άγχος, καθιστικός τρόπος ζωής - όλα αυτά επηρεάζουν δυσμενώς την οικεία ζωή ενός άνδρα.
 • Ένας άντρας πρέπει να προσέξει την υγεία του. Ασθένειες όπως υπέρταση ή σακχαρώδης διαβήτης μπορεί να προκαλέσουν ανικανότητα. Και αυτό ισχύει όχι μόνο για τους ηλικιωμένους, αλλά και για τους νέους.

Η επιλογή ενός συμπλέγματος βιταμινών για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής ενός άνδρα γίνεται καλύτερα με έναν ειδικό προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα. Ο γιατρός θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε και να δώσετε τις κατάλληλες συστάσεις. Επιπλέον, δώστε προσοχή στην υγεία σας και προσπαθήστε όχι μόνο να έχετε ευχαρίστηση, αλλά και να την παραδώσετε στη γυναίκα σας. Χάρη σε αυτό, η ανδρική δύναμη θα είναι συνεχώς μαζί σας!

Αξιολόγηση βιταμινών για άνδρες για βελτίωση της δραστικότητας

τύποι βιταμινών για δραστικότητα

Οι βιταμίνες για τους άνδρες είναι βιοδραστικά συμπληρώματα σχεδιασμένα γιανα αναπληρώσει την ανεπάρκεια ορισμένων στοιχείων προκειμένου να ενεργοποιήσει τη σεξουαλική λειτουργία, να ομαλοποιήσει τα ορμονικά επίπεδα, να βελτιώσει τη γονιμότητα. . .

Βιταμίνες που επηρεάζουν τη δραστικότητα

Τα συμπληρώματα δεν επηρεάζουν άμεσα τη δραστικότητα, όπως τα ειδικά προϊόντα. Η δράση τους είναι να ενισχύσουν τα αιμοφόρα αγγεία, να αυξήσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης, να ενεργοποιήσουν τη ροή του αίματος και να βελτιώσουν την αγωγή των νεύρων. Ο κατάλογος των πιο σημαντικών ενώσεων για δραστικότητα δίνεται στον πίνακα 1.

Πίνακας 1. Βιταμίνες για δραστικότητα

Ονομα Ημερήσια δόση Σφαίρες επιρροής
Α (ρετινόλη) 1-3 mg Υπεύθυνος για την κατάσταση των βλεννογόνων (επιθήλιο των ουρογεννητικών οργάνων) και του δέρματος, ρυθμίζει τις διαδικασίες κυτταρικής διαίρεσης και μεταβολισμού των ορυκτών, ομαλοποιεί την παραγωγή ορμονών φύλου, συμμετέχει στη σύνθεση της χοληστερόλης (απαραίτητη για την παραγωγή τεστοστερόνης).
D (καλσιφερόλη) 0, 02-0, 05 mg Επηρεάζει την παραγωγή τεστοστερόνης, διατηρεί λίμπιντο, μυϊκό τόνο, νευρικό σύστημα.
Ε (τοκοφερόλη, "αντι-αποστειρωμένη βιταμίνη") 10-15 mg Είναι απαραίτητο για τη σύνθεση της γοναδοτροπικής (διέγερσης της παραγωγής ορμονών φύλου) της υπόφυσης, βελτιώνει τις μεταβολικές διεργασίες, διεγείρει τη σεξουαλική λειτουργία. Με ανεπάρκεια, μειώνεται η ικανότητα σύλληψης (διαταραχή της δομής των σωληνοειδών σωληναρίων, μείωση του αριθμού των βλαστικών κυττάρων).
Β1 (θειαμίνη) 2-3 mg Υπεύθυνος για την αγωγή νεύρων, τον τόνο του νευρικού συστήματος. Με ανεπάρκεια, η ποιότητα του οργασμού επιδεινώνεται, η ευαισθησία των νευρικών υποδοχέων των γεννητικών οργάνων μειώνεται και εμφανίζεται χρόνια κόπωση.
Β2 (ριβοφλαβίνη) 2-3 mg Ρυθμίστε τις μεταβολικές διεργασίες, το επίπεδο σακχάρου, αραιώστε το αίμα.
B5 (παντοθενικό οξύ) 10-15 mg
Β6 (πυριδοξίνη) 2-4 mg
Β12 (κυανοκοβαλαμίνη) 0, 001-0, 003 mg Είναι απαραίτητο για τη μετατροπή της καροτίνης σε βιταμίνη Α, διεγείρει το σχηματισμό πρωτεϊνών και νουκλεϊκών οξέων.
B9 (φολικό οξύ) 400 mcg Συμμετέχει στο σχηματισμό της λίμπιντο. Με ανεπάρκεια, η λίμπιντο μειώνεται, η ποιότητα των σπερματοζωαρίων επιδεινώνεται.
ΑΠΟ 80 mg Είναι απαραίτητο για τον σχηματισμό ανοσίας (για την πρόληψη ασθενειών του ουροποιητικού συστήματος), καθώς και για την απορρόφηση της βιταμίνης D.

Εκτός από τις βιταμίνες, οι άνδρες χρειάζονται επίσης μέταλλα (ο ημερήσιος κανόνας αναφέρεται σε παρένθεση): σελήνιο (100 μg), ψευδάργυρος (15 mg), μαγνήσιο (420 mg για άνδρες μετά από 30 χρόνια), μαγγάνιο (5 mg), χρώμιο ( 50 μg). Όλα αυτά τα στοιχεία, μαζί με εκχυλίσματα φυτών και ένζυμα, περιλαμβάνονται σε σύνθετα συμπληρώματα.

Ποιος χρειάζεται συμπληρώματα και πώς να τα πάρει σωστά

Οι τεχνητές βιταμίνες πρέπει να λαμβάνονται μόνο όταν η ανεπάρκεια τους δεν μπορεί να συμπληρωθεί με τροφή. : ασθένειες, ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος (πολικοί εξερευνητές, κοσμοναύτες, ναυτικοί).

Υπό κανονικές συνθήκες, είναι λογικό να καταφεύγουμε στα προϊόντα της φαρμακευτικής βιομηχανίας όταν υπάρχουν εμφανή συμπτώματα έλλειψης ενός ή άλλου στοιχείου, δηλαδή συνειδητά.

Για παράδειγμα: τα χείλη είναι συχνά σπασμένα, το δέρμα ξεφλουδίζει - πίνετε μια σειρά βιταμινών Α και Ε και, στη συνέχεια, προσαρμόστε τη διατροφή ώστε να περιλαμβάνει λιπαρά ψάρια και φυτικά έλαια (υπάρχει πολλή βιταμίνη Ε στους συνηθισμένους ηλιόσπορους).

Οι νεαροί άνδρες χρειάζονται σπάνια πρόσθετη συμπλήρωση καιΜετά από 40 χρόνια, αυξάνεται η ανάγκη για αντιοξειδωτικά C και Eπου αναστέλλουν τη διαδικασία γήρανσης των οργάνων.

Η πρόσληψη βιταμίνης Α πρέπει να μειωθεί καθώς αυξάνεται με την ηλικία και η περίσσεια θα οδηγήσει σε ηπατική βλάβη

Άνδρες άνω των 45 ετώντα συμπληρώματα μαγνησίου είναι ευεργετικά, το οποίο ρυθμίζει επίσης τη δραστηριότητα του καρδιαγγειακού συστήματοςμε ασβέστιο σε συνδυασμό με βιταμίνηρε. . .

Η ανεπάρκεια βιταμινών εξαρτάται επίσης από τον τρόπο ζωής. Έχετε κακές συνήθειες (κάπνισμα, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ);