Τι είναι η ισχύς

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η αρσενική δύναμη (ισχύς) εξομοιώθηκε με την ικανότητα να γίνει πατέρας και να συνεχίσει τον αγώνα, ο οποίος θεωρήθηκε μια μεγάλη ευλογία, που παραχωρήθηκε από τη φύση. Επί του παρόντος, η λέξη ισχύς έχει μια ευρύτερη έννοια - όχι μόνο για να γίνει πατέρας, αλλά και για να ικανοποιήσει μια γυναίκα. Συνήθως, η λέξη ισχύς εφαρμόζεται μόνο στους άνδρες και τη σεξουαλικότητά τους. Για τους άνδρες, η ισχύς είναι ένα απαραίτητο κριτήριο για μια πλήρη σεξουαλική ζωή. Ωστόσο, τι είναι η ισχύς; Γιατί είναι απαραίτητο και τι το επηρεάζει.

Ένας άντρας με καλή ισχύ αγκαλιάζεται από μια ικανοποιημένη γυναίκα

Τι είναι η ισχύς

Το νόημα της λέξης δραστικότητας είναι η ικανότητα εκτέλεσης οποιασδήποτε δράσης, δημιουργίας, εκτέλεσης, παραγωγής. Η δύναμη και η ευκαιρία είναι συνώνυμες με την ισχύ.

Χαρακτηρίζεται από:

Η εγγύτητα ενός άνδρα με μια γυναίκα χαρακτηρίζει την ισχύ.
 • την ικανότητα εκσπερμάτωσης και την ποιότητα του σπέρματος
 • η στυτική λειτουργία και η ταχύτητα της εκδήλωσής της.
 • τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ·
 • η ικανότητα να πάρει ικανοποίηση και να ικανοποιήσει μια γυναίκα.

Αυτό που έχει την ευρεία έννοια είναι η ικανότητα σεξουαλικής ζωής. Αυτή είναι η ικανότητα ενός άνδρα να είναι πατέρας. Η ικανότητα στους άνδρες δεν πρέπει να εξομοιώνεται με τη συχνότητα της σεξουαλικής επαφής, των ευκαιριών, της σεξουαλικής επιθυμίας, της στύσηςΌλες αυτές οι έννοιες δεν είναι συνώνυμα, αλλά είναι μόνο συστατικά μέρη αυτής της έννοιας.

Συστατικά ισχύος

Τα συστατικά μέρη της ανδρικής ισχύος είναι:

 1. Η λίμπιντο είναι μια λαχτάρα ενός άνδρα για μια γυναίκα.
 2. Στύση - σκλήρυνση και σημαντική αύξηση του όγκου του πέους λόγω της αιμορραγίας του αίματος και της πλήρωσης του στεφανιαίου σώματος. Η στύση είναι υπεύθυνη για την ικανότητα σεξουαλικής επαφής.
 3. Η λειτουργικότητα του σπέρματος, που σημαίνει την ταχύτητα και την ποιότητά τους για αναπαραγωγή.

Κάθε συστατικό της ισχύος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Έτσι, η λίμπιντο εξαρτάται από την ορμόνη τεστοστερόνης. Η τεστοστερόνη είναι μια αρσενική ορμόνη που συντίθεται από τους όρχεις και τον φλοιό των επινεφριδίων, συμμετέχει ενεργά στην παραγωγή σπέρματος και είναι υπεύθυνη για τον δείκτη ποιότητας. Η τεστοστερόνη μπορεί επίσης να επηρεάσει τη διάθεση των ανδρών και την ανθεκτικότητα στο άγχος και την κατάθλιψη. Παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία καύσης λίπους και διατήρησης της μυϊκής μάζας.

Η σύνθεση τεστοστερόνης σχετίζεται άμεσα με την ηλικία, την οικολογία, καθώς και τον τρόπο ζωής και τη διατροφή. Επιπλέον, η λίμπιντο στους άνδρες επηρεάζεται από την ψυχοκινητική κατάσταση, η οποία εξαρτάται από το περιβάλλον και την αντίσταση στις αρνητικές επιρροές από το εξωτερικό.

Νεαρά αρσενικά με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης

Η τεστοστερόνη συντίθεται ενεργά κατά την εφηβεία. Η μέγιστη συγκέντρωση στο αίμα μειώνεται στα 25-30 χρόνια. Μετά από αυτό, αρχίζει η σταδιακή μείωση.

Η ηλικία επηρεάζει τη στυτική λειτουργία, όσο νεότερος ο άνθρωπος, τόσο καλύτερα λειτουργεί το καρδιαγγειακό σύστημα, παρέχοντας ροή αίματος στο πέος. Η στύση επηρεάζεται από το βάρος και το συσσωρευμένο σωματικό λίπος, το οποίο επηρεάζει αρνητικά την εργασία όλων των οργάνων. Οι αρνητικές επιπτώσεις του περιβάλλοντος διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο.

Η υγεία των ανδρών έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στη στύση. Φλεγμονώδεις διεργασίες μολυσματικής ή βακτηριακής προέλευσης, που επηρεάζουν το ουρογεννητικό σύστημα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει προσωρινή ή μόνιμη εξαφάνιση μιας στύσης.

Η καλή ισχύς έχει ευεργετική επίδραση στην εργασία ολόκληρου του σώματος, ιδίως, το κανονικό σεξ βελτιώνει τη ροή του αίματος και αναζωογονεί το σώμα.

Ανικανότητα

Η αντίθετη έννοια της ισχύος στους άνδρες είναι η ανικανότητα - η αδυναμία ικανοποίησης των σεξουαλικών αναγκών. Η ανικανότητα χαρακτηρίζεται από την αδυναμία λήψης και διατήρησης στύσης, πρόωρης εκσπερμάτωσης και έλλειψης ικανοποίησης από τη σεξουαλική επαφή. Η ανικανότητα συνδέεται με μειωμένη ροή αίματος και κακή ροή αίματος στο σπήλαιο του πέους.

Η ικανότητα στους άνδρες εξαρτάται από συστατικά όπως:

Οι κακές συνήθειες επηρεάζουν την ισχύ
 1. Η ιδιοσυγκρασία και η γενετική προδιάθεση, η ανδρική δύναμη και η ενέργεια είναι εγγενή στη φύση και κληρονομείται.
 2. Ασθένειες της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων. Η δυσλειτουργία αυτού του σημαντικού συστήματος σώματος οδηγεί σε ανεπαρκή ροή αίματος στο πέος.
 3. Ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος.
 4. Οι ορμονικές διαταραχές και ο σακχαρώδης διαβήτης οδηγούν σε ανεπαρκή σύνθεση ορμονών απαραίτητων για τη διατήρηση της ισχύος σε καλό επίπεδο ή την πλήρη εξαφάνισή της.
 5. Το υπερβολικό βάρος είναι ο λόγος για τη σύνθεση μεγάλου αριθμού γυναικείων ορμονών και ανεπαρκούς ποσότητας ανδρικών ορμονών. Η έλλειψη ανδρικών ορμονών οδηγεί σε μείωση της έλξης στο αντίθετο φύλο. Το υπερβολικό βάρος ασκεί επίσης πίεση στο καρδιαγγειακό σύστημα και παρεμποδίζει την ελεύθερη κυκλοφορία.
 6. Ηλικία. Όσο μεγαλύτερος είναι ο άντρας, τόσο λιγότερη ορμόνη τεστοστερόνης παράγει το σώμα του. Επίσης, οι ηλικιωμένοι είναι πιο επιρρεπείς στην ανάπτυξη διαφόρων ασθενειών, οι οποίες επηρεάζουν αρνητικά την ισχύ.
 7. Κακοήθη νεοπλάσματα που επηρεάζουν τα όργανα του καρδιαγγειακού ή νευρικού συστήματος.
 8. Η ασταθής ψυχο-συναισθηματική κατάσταση ενός άνδρα οδηγεί σε μείωση της έλξης και της επιθυμίας. Οι λόγοι είναι αγχωτικές καταστάσεις, κατάθλιψη, άγχος, φόβος, ενθουσιασμός.
 9. Κακές συνήθειες: κατάχρηση προϊόντων που περιέχουν αλκοόλ, κάπνισμα, χρήση ναρκωτικών.

Πώς να διατηρήσετε την ισχύ

Για να έχετε πάντα ισχυρή ισχύ, πρέπει να γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με τη δραστικότητα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου διατήρησής του:

Για καλή ισχύ, ένας άντρας πρέπει να τρώει σωστά
 1. Για να διατηρηθεί η ανδρική δύναμη, είναι απαραίτητο να αναθεωρηθεί ολόκληρη η διατροφή και να περιοριστεί η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων τηγανητών, πικάντικων και αλμυρών. Τα προϊόντα της καθημερινής διατροφής πρέπει να είναι υγιή και να περιέχουν όλα τα απαραίτητα μέταλλα και βιταμίνες. Για τους άνδρες, είναι σημαντικό να τρώτε τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο, σελήνιο, βιταμίνες Ε, C και ομάδα Β: ξηροί καρποί, γαλακτοκομικά προϊόντα, θαλασσινά, άπαχα κρέατα, φρέσκα λαχανικά και φρούτα, χόρτα.
 2. Απαλλαγείτε από επιπλέον κιλά για πάντα, τα οποία επηρεάζουν τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος και μειώνουν την ανδρική σεξουαλικότητα.
 3. Ζήστε έναν ενεργό τρόπο ζωής, κάντε ειδικές ασκήσεις για να βελτιώσετε την ισχύ. Το σύνολο των ασκήσεων περιλαμβάνει την προπόνηση των μυών των εφηβικών κυττάρων, γεγονός που αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα πυελικά όργανα.
 4. Σταματήστε το αλκοόλ και το κάπνισμα. Αποφύγετε αγχωτικές καταστάσεις, ανησυχίες, ανησυχίες. Κοιμηθείτε οκτώ ώρες την ημέρα.

Η ανδρική ισχύς είναι η ικανότητα και η επιθυμία ενός άνδρα για σεξουαλική επαφή, η οποία επηρεάζει επίσης την αναπαραγωγική λειτουργία. Για να διατηρηθεί η υγεία των ανδρών, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια είναι η δραστικότητα, σε τι εξαρτάται και πώς να τη διατηρήσει. Η ισχυρή ισχύ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και είναι συνέπεια ενός υγιεινού τρόπου ζωής και της σωστής διατροφής.