Τα οφέλη των ξηρών καρπών για την αύξηση της ανδρικής ισχύος

Τα καρύδια για δραστικότητα στους άνδρες είναι ένα χρήσιμο προϊόν, καθώς η συνεχής κατανάλωσή τους βοηθά στη βελτίωση της συνολικής ευεξίας, αυξάνει την αντοχή και την απόδοση, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αποτρέπει τη μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας.

Ποια καρύδια είναι ευεργετικά για την αύξηση της ισχύος

Όταν εξετάζουμε ποια καρύδια είναι χρήσιμα για την αύξηση της δραστικότητας, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το προϊόν έχει ευεργετική επίδραση στη γενική κατάσταση του σώματος και περιέχει τις απαραίτητες ουσίες για την ομαλή λειτουργία των ζωτικών συστημάτων.

Η τακτική κατανάλωση ξηρών καρπών στα τρόφιμα μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων και να αποτρέψει την ορμονική ανισορροπία στο σώμα. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι σημαντικό να τηρείται η κανονικοποιημένη δοσολογία, καθώς η υπερβολική ποσότητα μπορεί να προκαλέσει διαταραχή των εντέρων και να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Η επίδραση των ξηρών καρπών στην ισχύ

Τα καρύδια περιέχουν σημαντική ποσότητα θρεπτικών συστατικών (μη λιπαρά οξέα, μέταλλα, βιταμίνες) που έχουν θετική επίδραση στη λειτουργία του νευρικού, κυκλοφορικού, καρδιαγγειακού και πεπτικού συστήματος.

Εάν μιλάμε για την επίδραση των ξηρών καρπών στην ισχύ, τότε δεν δίνουν άμεσο αποτέλεσμα, αλλά η δράση τους στοχεύει στην ομαλοποίηση των ορμονικών επιπέδων και στη βελτίωση της συνολικής ευεξίας. Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να καταναλώνετε τακτικά το προϊόν για αρκετούς μήνες.

Ταυτόχρονα, μερικά καρύδια (αμύγδαλα, κέδρος) έχουν καλή επίδραση στο κυκλοφορικό σύστημα και αυξάνουν τη ροή του αίματος στα πυελικά όργανα. Το αποτέλεσμα της πρόσληψης είναι ήδη αισθητό μετά την άμεση κατανάλωση του προϊόντος.

ξηροί καρποί για αύξηση της ανδρικής ισχύος

Κατάλογος ξηρών καρπών που αυξάνουν την ισχύ

Για να βελτιωθεί η ισχύς, οι γιατροί συνιστούν τη χρήση των ακόλουθων τύπων ξηρών καρπών:

 • Μοσχοστάφυλο;
 • Αράπικο φιστίκι;
 • Καρυδιά;
 • Φιστίκια;
 • Κάσιους;
 • Κουκουνάρι;
 • Φουντούκι;
 • Καρύδι Βραζιλίας;
 • Φουντούκι;
 • Καρύδα;
 • Αμύγδαλο;
 • Πέκαν.

Η αύξηση της αποτελεσματικότητας των ξηρών καρπών σημειώνεται όταν το προϊόν συνδυάζεται με αποξηραμένα φρούτα, μέλι και άλλα συστατικά φυτικής προέλευσης.

Τα καλύτερα καρύδια για την αύξηση της ανδρικής ισχύος

Η κατανάλωση διαφόρων τύπων ξηρών καρπών σας επιτρέπει να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα της έκθεσης (βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος, αύξηση της ισχύος και της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής). Οι πιο αποτελεσματικοί συνδυασμοί περιγράφονται παρακάτω.

Συνδυασμός καρυδιών και μελιού

Αυτή η συνταγή είναι κλασική και έχει θετική επίδραση στην ποιότητα του σπέρματος και την κινητικότητα του σπέρματος, η οποία επιταχύνει την επιτυχή γονιμοποίηση. Το παρασκευασμένο προϊόν βοηθά στην αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας, παρατείνει τη σεξουαλική επαφή και βελτιώνει τη δραστικότητα.

Η δράση του καρυδιού βασίζεται στην ικανότητα βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος και παροχής ροής αίματος στα πυελικά όργανα. Το προϊόν διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία είναι υπεύθυνη για την ανδρική ισχύ στο σώμα.

Τα καρύδια τεμαχίζονται και αναμιγνύονται με μέλι σε ίσες αναλογίες. Το τελικό προϊόν αποθηκεύεται στο ψυγείο και λαμβάνεται καθημερινά για 2 κουταλιές της σούπας. Κουτάλια πριν το φαγητό. Η αποτελεσματικότητα της συνταγής είναι αισθητή μετά από 1-2 εβδομάδες χρήσης.

καρυδιά με μέλι για αύξηση της ισχύος

Αμύγδαλο

Η παραβίαση της ισχύος συνδέεται με την έλλειψη τεστοστερόνης στο σώμα για διάφορους λόγους (ορμονική ανεπάρκεια, αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, διαταραχή του νευρικού και πεπτικού συστήματος). Η κατανάλωση αμυγδάλων είναι μια εξαιρετική θεραπεία για την καταπολέμηση αυτών των προβλημάτων.

Τα αμύγδαλα περιέχουν την απαραίτητη ποσότητα μαγνησίου, ασβεστίου, καλίου, βιταμίνης Ε, τα οποία είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος στους άνδρες. Με την τακτική χρήση αμυγδάλων, μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης παθολογιών της καρδιάς, σταθεροποιείται η ισχύς και αυξάνεται η σεξουαλική έλξη στο αντίθετο φύλο. Το καρύδι συνιστάται να καταναλώνεται συνολικά, ελαφρώς ξηρό. Το προϊόν προστίθεται συχνά στη ζαχαροπλαστική.

αμύγδαλα για ανδρική ισχύ

Κουκουνάρια

Τα κουκουνάρια βοηθούν στην αύξηση των αποθεμάτων ενέργειας και στη βελτίωση της απόδοσης. Το προϊόν συνιστάται να αυξάνει τη δραστικότητα στο πλαίσιο της σοβαρής σωματικής κόπωσης, της ορμονικής ανισορροπίας ή της ανάπτυξης χρόνιων παθήσεων, το χειμώνα, την άνοιξη, με οξεία έλλειψη θρεπτικών ουσιών.

Οι κουκουνάρι περιέχουν 25% πρωτεΐνη, εκ των οποίων το 17% απορροφάται καλά από τον οργανισμό. Το προϊόν ομαλοποιεί το πεπτικό σύστημα, ενεργοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες, αποτρέπει την εμφάνιση πλακών στα αιμοφόρα αγγεία και παρέχει αντιοξειδωτική δράση.

Το προϊόν έχει θετική επίδραση στο σώμα και σταθεροποιεί σταδιακά την ανδρική ισχύ. Τα καρύδια λαμβάνονται συνολικά. Η συνιστώμενη ποσότητα είναι 30-50 γραμμάρια την ημέρα.

κουκουνάρια για αύξηση της ισχύος

Φιστίκια σε συνδυασμό με μέλι

Τα φυστίκια από τη φύση τους είναι αφροδισιακό, αυξάνουν την ισχύ, βελτιώνουν την ποιότητα του σεξ και βοηθούν στην παράταση της σεξουαλικής επαφής. Για να επιτευχθεί το απαραίτητο αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, είναι απαραίτητο να καταναλώνετε 10 κόκκους καβουρδισμένου καρπού καθημερινά.

Η συστηματική κατανάλωση ξηρών καρπών βελτιώνει σημαντικά τη συνολική υγεία, εξαλείφει τη νευρικότητα και παρέχει την απαραίτητη ώθηση ενέργειας. Τα φιστίκια συμβάλλουν στην ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και καταπολεμά καλά τις φλεγμονώδεις διεργασίες στο σώμα.

Τα καρύδια τηγανίζονται σε χαμηλή φωτιά, ψιλοκομμένα και αναμιγνύονται σε ίση αναλογία με μέλι. Αυτή η συνταγή δεν συνιστάται για τροφικές αλλεργίες. Το τελικό προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε ποσότητα, λαμβάνοντας υπόψη την πρόληψη του σχηματισμού υπερβολικού βάρους. Η ελάχιστη δόση ανά ημέρα είναι 3 κουταλιές της σούπας. κουτάλια.

φιστίκια με μέλι για αύξηση της ισχύος

Μοσχοκάρυδο

Το Nutmeg έχει γρήγορη επίδραση στη βελτίωση της δραστικότητας του σώματος, το οποίο είναι αισθητό μετά από μερικές μόνο χρήσεις. Το προϊόν ενισχύει τη λίμπιντο, ενισχύει τη σεξουαλικότητα και ομαλοποιεί την ορμονική ισορροπία.

Η σύνθεση του προϊόντος περιέχει χρήσιμες ουσίες (βιταμίνες A, E, C, ψευδάργυρος, νάτριο, ασβέστιο, σίδηρος), οι οποίες βοηθούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στα πυελικά όργανα, στην παραγωγή της απαιτούμενης ποσότητας τεστοστερόνης.

Το προϊόν πρέπει να καταναλώνεται σε μικρές ποσότητες, καθώς παρέχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • Εξάλειψη του ενθουσιασμού πριν από τη σεξουαλική επαφή
 • Αυξημένη σεξουαλική επιθυμία
 • Εξάλειψη των συνεπειών του σωματικού και συναισθηματικού στρες.
 • Αποκλεισμός του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης.
 • Παράταση της σεξουαλικής επαφής, φωτεινότητα του οργασμού.

Η σκόνη από μοσχοκάρυδο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της μειωμένης ισχύος που προκαλείται από τα νεύρα. Αυτή η θεραπεία προκαλεί αυξημένη διέγερση όταν συνδυάζεται με 2 ποτήρια λευκό κρασί.

μοσχοκάρυδο για ανδρική ισχύ

Κάσιους

Τα καρύδια ανακαρδιοειδών έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο, γεγονός που συμβάλλει στην κανονική παραγωγή τεστοστερόνης. Η τακτική κατανάλωση του προϊόντος αποκαθιστά τη δύναμη, κορεσμό του σώματος με την απαραίτητη ενέργεια, βελτιώνει τον τόνο και αποτρέπει την ανάπτυξη χρόνιας κόπωσης.

Η συνιστώμενη δοσολογία ανά ημέρα είναι μια χούφτα ξηρών καρπών, τα οποία παρέχουν αύξηση της δραστικότητας και παράταση της σεξουαλικής επαφής με έντονο οργασμό.

καρύδι ανακαρδιοειδών για ισχύ

Συνταγές για αύξηση της δραστικότητας

Μία από τις κύριες συνταγές είναι να καταναλώνετε ξηρούς καρπούς ολόκληρους ή σε συνδυασμό με μέλι. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο αποτελεσματικές συνταγές που ενισχύουν τις ιδιότητες των ξηρών καρπών:

 • 50 γραμμάρια μη αποφλοιωμένων φυστικιών αναμιγνύονται με 400 ml κρύου νερού. Το προκύπτον μείγμα σιγοβράζει για 10 λεπτά. Το τελικό προϊόν λαμβάνεται με ψύξη 3 φορές την ημέρα πριν από το φαγητό.
 • Βρασμένο σκόρδο σε ποσότητα 100 g αναμιγνύεται με 100 g ροδαλά ισχία και 300 g καρύδια. Προστίθενται 50 g ροζ ραδιόλας και 1 kg μέλι στο θρυμματισμένο μείγμα. Το τελικό προϊόν λαμβάνεται καθημερινά για 1 κουταλιά της σούπας. Κουτάλι;
 • Τα καρύδια σε συνδυασμό με το μέλι (500 g το καθένα) ψιλοκομμένα, αναμιγνύονται και προστίθενται 50 g σπόρων παστινάκης. Το τελικό φάρμακο καταναλώνεται 1 φορά την ημέρα πριν από τα γεύματα.
 • Προσθέτοντας ψιλοκομμένο μοσχοκάρυδο σε ένα ποτήρι κρασί, το οποίο πίνεται 20 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή.
 • Συνδυασμός καρυδιών με αποξηραμένα φρούτα. Προστίθενται 200 γραμμάρια αποξηραμένων βερίκοκων, σταφίδων, δαμάσκηνων, καρυδιών και θρυμματισμένο ξύσμα 1 λεμονιού, 200 γραμμάρια μέλι. Το τελικό μείγμα αναμιγνύεται καλά και εγχύεται για 1 ημέρα και στη συνέχεια λαμβάνεται 3 φορές την ημέρα, 1 κουταλιά της σούπας. Κουτάλι πριν το φαγητό
 • Ο χυμός καρότου συνδυάζεται με μέλι σε ίση αναλογία (250 g) και 300 g ψιλοκομμένα φιστίκια. Πάρτε 40 g 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Χρήσιμες ιδιότητες των ξηρών καρπών

Τα καρύδια είναι απαραίτητα για μια θρεπτική και υγιεινή διατροφή. Το προϊόν περιέχει χρήσιμες ουσίες που διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του σώματος και δεν επηρεάζουν το σχηματισμό υπερβολικού βάρους, υπό την προϋπόθεση της κανονικοποιημένης κατανάλωσης.

Τα καρύδια είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του εγκεφάλου, καθώς περιέχουν ακόρεστα λιπαρά οξέα που διεγείρουν τη δραστηριότητα του οργάνου και ομαλοποιούν τη μετάδοση των νευρικών παλμών.

Με την τακτική κατανάλωση ξηρών καρπών, αποτρέπεται η ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων, καθώς υπάρχει βελτίωση στη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος. Το προϊόν περιέχει τη μέγιστη ποσότητα πρωτεΐνης, η οποία αποτρέπει τη χρόνια κόπωση, αδυναμία, αδιαθεσία, κατάθλιψη.

Τα καρύδια βοηθούν επίσης στην αποκατάσταση των ορμονικών ανισορροπιών, διεγείροντας την παραγωγή τεστοστερόνης. Το προϊόν μπορεί να καταναλωθεί σε απεριόριστες ποσότητες, ανάλογα με την τυποποιημένη δοσολογία.

Μαρτυρίες

Οι κριτικές σχετικά με τα οφέλη των ξηρών καρπών για τους άνδρες είναι ως επί το πλείστον θετικές, καθώς το προϊόν έχει αποδεδειγμένη επίδραση απουσία αρνητικών αντενδείξεων και παρενεργειών.