Gee Point στο Men

Πιθανώς, δεν υπάρχει τέτοιος άνδρας που δεν θα είχε ακούσει για το γυναικείο σημείο G. Αυτό είναι ένα μέρος στο σώμα που μπορεί να δώσει πραγματική ευδαιμονία. Και τι γίνεται με το ισχυρότερο σεξ; Το G είναι το σημείο στους άνδρες, οδηγώντας επίσης σε έναν αξέχαστο οργασμό. Μια γυναίκα δεν πρέπει να την ξεχάσει κατά τη σεξουαλική επαφή. Το G είναι ένα σημείο στους άνδρες, η ύπαρξη του οποίου πρέπει να λαμβάνεται υπόψη από κάθε καλό εραστή. Αυτή η ερωτική ζώνη είναι ένα μυστικό μέρος στο σώμα, η απαλή αφή του οποίου είναι μια απόλυτη απόλαυση.

G - ένα σημείο στους άνδρες στο σώμα, δίνοντας ευχαρίστηση

Έτσι, με περισσότερες λεπτομέρειες. Πού βρίσκεται το G-spot στους άνδρες και τι είναι αυτό; Είναι στην πραγματικότητα ο προστάτης. Δηλαδή, το G είναι το σημείο στους άνδρες, που βρίσκεται κάτω από την ουροδόχο κύστη, μεταξύ των όρχεων και του πρωκτού. Δεν πρέπει να εκφοβιστείτε από τέτοιες ανατομικές λεπτομέρειες. Όλη η συστολή και η δυσκαμψία εξομαλύνονται, επειδή ο σύντροφος παίρνει μεγάλη χαρά.

dot ji στους άντρες

Σωστή διέγερση

Δεν αρκεί να γνωρίζουμε πού βρίσκεται το G-spot στους άνδρεςΠρέπει να είστε σε θέση να το διεγείρετε σωστά. Για παράδειγμα, το στοματικό σεξ γίνεται καλύτερα από τον σύντροφό σας, με την πλάτη σας στο πρόσωπό του. Αυτή η στάση ελευθερώνει τα χέρια σας. Επομένως, είναι πολύ εύκολο να φτάσετε στο αγαπημένο μέρος. Εκείνη τη στιγμή, όταν ο οργασμός είναι ήδη κοντά, είναι απαραίτητο να αρχίσετε να πιέζετε ρυθμικά στο σημείο G. Το κύριο πράγμα δεν είναι να χάσετε το ρυθμό, κάνοντας ένα κλικ ανά δευτερόλεπτο. Ο οργασμός θα είναι πολύ πιο φωτεινός από ποτέ.

Υπερβατικές αισθήσεις

Εν ολίγοις, το G-spot στους άνδρες, διεγερτικό που μπορεί να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, ο σύντροφος θα λάβει απίστευτες αισθήσεις εάν η γυναίκα του προσφέρει ένα τολμηρό πείραμα. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσπαθήσετε να πείσετε έναν άνδρα να εισαγάγει ένα ειδικό σεξ παιχνίδι στον πρωκτό του. Σαν πρωκτές χάντρες. Πρέπει να είναι μέσα σε όλη τη σεξουαλική επαφή. Σε αυτήν την περίπτωση, η διέγερση πρέπει να είναι σταθερή. Θα είναι ισχυρότερο από μέσα. Με την έναρξη του οργασμού, οι μπάλες πρέπει να αφαιρούνται μία κάθε φορά, χωρίς να χάνουν τον ρυθμό των κινήσεων του συντρόφου. Ο άνθρωπος θα είναι στον έβδομο παράδεισο. Και η γυναίκα θα λάβει τον άξιο τίτλο του πιο πανέμορφου εραστή.

ανδρική διέγερση σημείου ji

Μύθος ή Πραγματικότητα;

Πού βρίσκεται το G-spot στους άνδρες ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από τον Ernst Grafenberg, έναν Γερμανό γυναικολόγο. Πριν από περίπου εξήντα χρόνια, πρότεινε ότι υπάρχει μια νευρική δέσμη στο σώμα κάθε ατόμου, η διέγερση της οποίας οδηγεί σε φωτεινούς οργασμούς.

Από τότε, πολλοί αναζητούν ερωτογενείς ζώνες. Ωστόσο, πρόσφατα πραγματοποιήθηκε κάποια σοβαρή έρευνα στο Λονδίνο. Για αυτό, οι επιστήμονες έχουν συλλέξει 900 ζευγάρια διδύμων. Φυσικά, το σύνολο των γονιδίων σε δίδυμα πρέπει να είναι το ίδιο. Δηλαδή, το σημείο G πρέπει είτε να είναι παρόν είτε να απουσιάζει και από τα δύο. Αλλά οι γιατροί δεν βρήκαν τέτοιο ταίριασμα. Μέχρι σήμερα, μια τέτοια έρευνα έχει γίνει η πιο «επιστημονική» στον τομέα αυτό.

που είναι τα σημεία ji για τους άνδρες

Αποτελέσματα

Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένα μυστικό σημείο G στους άνδρες. Οι σεξολόγοι μας λένε πώς να το βρούμε και πώς να το τονώσουμεΚαι όλα είναι εξαιρετικά απλά.

Ένας σημαντικός ρόλος στον οργασμό και την διέγερση ενός άνδρα παίζει ο προστάτης. Λόγω της θέσης του, διορθώνει μια στύση.

Και ένας οργασμός εμφανίζεται, όπως γνωρίζετε, με τη μορφή δύο διαδοχικών σταδίων - εκπομπής και εκσπερμάτωσης. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, το υγρό που σχηματίζει το σπέρμα αποβάλλεται σε έναν λεγόμενο αναμικτήρα - στην προστατική ουρήθραΠροετοιμασία για το «πυροβολισμό». Για να διευκολυνθεί αυτό το έργο, ο προστάτης και άλλα όργανα εκτοξεύουν υγρό σε μια σειρά συσπάσεων. Δηλαδή, λειτουργούν σαν ισχυρά ακροφύσια. Ταυτόχρονα, τα φρέσκα σπερματοζωάρια μετακινούνται στον θάλαμο καύσης κατά μήκος του vas deferens. Ο προστάτης συστέλλεται με βίαιους σπασμούς σε αυτό το στάδιο για δύο έως τρία δευτερόλεπτα. Αυτή τη στιγμή, ο άντρας παίρνει μεγάλη χαρά. Μια τέτοια στιγμή καλείται από τους σεξολόγους τη στιγμή της αναπόφευκτης εκσπερμάτωσης.

Το δεύτερο στάδιο του οργασμού είναι η συστολή του μυϊκού σφιγκτήρα. Η αποχέτευση του σπέρματος στην ουροδόχο κύστη κόβεται. Μια σειρά συσπάσεων των μυών μεταφέρει τον σπόρο στο τέλος.

Το αρσενικό G-spot έχει πολλά κοινά με το θηλυκό. Αναπτύσσονται από έναν μόνο εμβρυϊκό ιστό. Και τα δύο παράγουν εκσπερμάτιση. Μπορείτε να διεγείρετε τον προστάτη με εξωτερικές και εσωτερικές μεθόδους. Για εσωτερική διέγερση, μια γυναίκα πρέπει να εισάγει απαλά ένα λιπασμένο δάχτυλο στον πρωκτό και να πιέσει προς την παμπ. Ο σύντροφος θα αισθανθεί ένα στρογγυλό, σκληρό κομμάτι σε μέγεθος καστανιάς ή καρυδιού. Πρέπει να το πατήσετε.

Για εξωτερική διέγερση, είναι απαραίτητο να πατήσετε με το επίθεμα του αντίχειρα πάνω στο περίνεο. Το εάν το αποτέλεσμα είναι ευχάριστο είναι, φυσικά, ένα ιδιωτικό θέμα για όλους. Μερικοί άντρες παίρνουν ευχαρίστηση μόνο όταν είναι ενθουσιασμένοι. Μερικοί άνθρωποι δεν αισθάνονται σχεδόν καθόλου. Και ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η διέγερση του προστάτη βοηθά στη διατήρηση της στύσης.

Παρεμπιπτόντως, στα αρχαία κινεζικά χειρόγραφα, περιγράφεται μια παρόμοια τεχνική, σχεδιασμένη ειδικά για να επιβραδύνει την εκσπερμάτωση. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο άντρας το έκανε μόνος του. Πιέζει το περίνεο πριν εκσπερματώσει με τα μεσαία και τα δείκτες του για τρία δευτερόλεπτα. Προφανώς, αυτή η διαδικασία επέτρεψε να καθυστερήσει την εκσπερμάτωση, αλλά όχι τον οργασμό.

άνδρας και γυναίκα στο κρεβάτι

Εν ολίγοις, το να γνωρίζεις πού είναι το αρσενικό G-spot είναι πολύ σημαντικό για κάθε γυναίκα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα είναι σε θέση να δώσει στον σύντροφό της μια αξέχαστη απόλαυση.

Πώς να βρείτε το σημείο G σε έναν άνδρα

Πιστεύεται ότι το κύριο αρσενικό όργανο είναι ο φαλλός. Όλες οι ερωτογενείς ζώνες συγκεντρώνονται σε αυτό. Στην πραγματικότητα, στο σώμα κάθε άνδρα υπάρχει ένα άλλο ισχυρό σεξουαλικό όπλο που συμμετέχει ενεργά σε κάθε σεξουαλική πράξη. Αυτό αναφέρεται στον προστάτη αδένα ή, με άλλα λόγια, στον προστάτη.

Σε ένα πάθος, λίγοι άνθρωποι θυμούνται την παρουσία ενός προστάτη. Και εντελώς μάταια. Αυτή, όπως και το κύριο αρσενικό γεννητικό όργανο, είναι πολύ ευαίσθητη στη διέγερση. Ορισμένοι σεξολόγοι το έβαλαν στο ίδιο επίπεδο με το γυναικείο σημείο G, επειδή μια αποτελεσματική επίδραση στον προστάτη συνοδεύεται από μια αξέχαστη απόλαυση.

πώς να βρείτε ένα σημείο ji σε έναν άνδρα

Πώς μπορεί κανείς να βρει αυτή τη μυστηριώδη ζώνη στο σώμα ενός άνδρα;

 1. Πριν αρχίσετε να ψάχνετε για το αγαπημένο σημείο στο σώμα του συντρόφου σας, ζητήστε του να κάνει μια μικρή προετοιμασία. Στην ιδανική περίπτωση, ένας άντρας πρέπει να καθαρίσει τα έντερα και να αδειάσει το ορθό με ένα κλύσμα, το οποίο θα δώσει περισσότερη αισθητική στο μασάζ ενός τόσο μυστικού μέρους.
 2. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να κάνετε τον σύντροφό σας να χαλαρώσει και να σας εμπιστευτεί πλήρως. Η εσωτερική του ανασφάλεια θα οδηγήσει στη συστολή του σφιγκτήρα και στην πλήρη αποτυχία του σεξουαλικού σας πειράματος. Μάθετε από τον άντρα εάν θέλει πραγματικά να συμμετάσχει σε αυτό. Διαφορετικά, αντί για έντονη ευχαρίστηση, θα νιώθει μόνο δυσφορία και πόνο.
 3. Φροντίστε να κόψετε τα νύχια σας. Εάν έχετε εκτεταμένα νύχια, μην προσπαθήσετε καν να αρχίσετε να ψάχνετε για το σημείο G, καθώς αυτό είναι γεμάτο με την εμφάνιση μικροτραυμάτων στο ορθό του αγαπημένου σας προσώπου.
 4. Πλύνετε καλά τα χέρια σας και όχι μόνο πριν, αλλά και αφού βρείτε και βρείτε το αγαπημένο σημείο. Μην αγγίζετε το χέρι που συμμετείχε στην αναζήτηση, το αρσενικό γεννητικό όργανο ή τα γεννητικά σας όργανα, ή καλύτερα ακόμα, χρησιμοποιήστε γάντια μιας χρήσης. Έτσι, θα προστατευτείτε από μια ποικιλία μικροοργανισμών από το παχύ έντερο του συντρόφου, οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη φλεγμονωδών διεργασιών.
 5. Μην αρχίσετε να ψάχνετε έναν προστάτη στην αρχή της σεξουαλικής επαφής. Είναι καλύτερα να το αναβάλλετε μέχρι τη στιγμή που θα νιώσετε την επικείμενη προσέγγιση της κορύφωσης. Διαφορετικά, μπορείτε απλά να καταστρέψετε τη σεξουαλική διάθεση του συντρόφου σας και ακόμη και να τον κάνετε δυσάρεστο.
 6. μασάζ προστάτη για άνδρες
 7. Δώστε στον άνδρα σας ένα ερωτικό μασάζ, ξεκινώντας από το κεφάλι και μετακινώντας ομαλά στο στομάχι και στην πλάτη. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους γλουτούς σας. Κάντε μασάζ στο σύντροφό σας με απαλές, απαλές κινήσεις.
 8. Βάλτε τον άντρα σας ξαπλωμένο στην πλάτη του. Αυτή τη στιγμή, θα καθίσετε μεταξύ των ποδιών του και πολύ απαλά και θα εισαγάγετε προσεκτικά το δάχτυλό σας στον πρωκτό του, χωρίς να ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε λάδι βαζελίνης ή ένα ειδικό λιπαντικό. Προχωρήστε προς τα εμπρός περίπου 4-5 cm και προσπαθήστε να αισθανθείτε στο μπροστινό τοίχωμα του εντέρου στο πλάι της κοιλιάς για να διογκώσετε το μέγεθος μιας καστανιάς.
 9. Εναλλακτικά, μπορείτε να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να πάρει μια θέση αγκώνα-γόνατος ή να βρίσκεται στο πλάι σας, κατά προτίμηση το σωστό, και να πιέζετε τα γόνατά σας σφιχτά στο στομάχι σας. Αυτή η θέση όχι μόνο θα σας διευκολύνει, αλλά και θα επιτρέψει στον άνδρα να βιώσει πολλαπλούς οργασμούς. Σε αυτή τη θέση, οι μύες της λεκάνης χαλαρώνουν στο μέγιστο.
 10. Εάν καταφέρετε να βρείτε αυτό το πολύ μαγικό σημείο, σταματήστε και δώστε στον άνθρωπο την ευκαιρία να συνηθίσει σε αυτήν την κατάσταση.
 11. Εάν ο σύντροφός σας δεν συμφωνεί να αναζητήσει το σημείο G εσωτερικά, προσπαθήστε να τον πείσετε να χρησιμοποιήσει εξωτερική διέγερση, η οποία είναι επίσης βολική στη θέση του γόνατος-αγκώνα ή στο πλάι. Τραβήξτε το δάχτυλό σας κατά μήκος του καβάλου του άνδρα από το πίσω όσχεο και σταματήστε πιο κοντά στο άνοιγμα του πρωκτού. Σε αυτήν την περιοχή βρίσκεται ο προστάτης.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι απλές προτάσεις θα σας βοηθήσουν να προσφέρετε πραγματική ευχαρίστηση στον σύντροφό σας και να διαφοροποιήσετε τη σεξουαλική σας ζωή στο μέγιστο.

Πώς να βρείτε το σημείο Ji στους άνδρες και να το διεγείρετε σωστά; Βασικοί κανόνες και συμβουλές.

άνδρες και γυναίκες έχουν διασκέδαση

Η εύρεση του σημείου Ji για έναν άνδρα είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι για μια γυναίκα. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα - είναι κρυμμένο σε ένα μέρος στο οποίο τα άτακτα δάχτυλα δεν επιτρέπεται πάντα να πλησιάζουν.

Λοιπόν, το θηλυκό G-spot έχει περάσει από καιρό από το βασίλειο της φαντασίας στην, αν και καλά κρυμμένη, πραγματικότητα.

Και ενώ οι επιστήμονες προσπαθούν να προσδιορίσουν τις ακριβείς συντεταγμένες του προκειμένου να διευκολύνουν τους άντρες να αναζητήσουν τη μυστηριώδη ερωτογενή ζώνη, το πιο αδύναμο φύλο έχει ένα πλεονέκτημα. Εξάλλου, η εύρεση αυτού του πολύ G-spot σε παιδιά είναι πολύ πιο εύκολη.

Πώς να βρείτε το σημείο D σε έναν άνδρα;

Μπορείτε να προσφέρετε απίστευτα έντονες αισθήσεις στον σύντροφό σας απλώς προκαλώντας συστολή των μυών του προστάτη. Ω ναι - είναι το αρσενικό σημείο του Τζι.

Επιπλέον, ο οργασμός θα αποδειχθεί πολύ πιο πολύχρωμος από την απαλή ομοιότητα που καλύπτει τον σύντροφο με ένα κύμα όταν το πέος διεγείρεται. Και ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε σε ένα τόσο ισχυρό όπλο είναι να βυθίσετε τις δύο φάλαγγες του δακτύλου σας στον πρωκτό και να αισθανθείτε ένα πυκνό οζίδιο στο μπροστινό τοίχωμα του εντέρου.

αρσενική ανατομία προστάτη

Επιπλέον, μένει μόνο να κάνετε ελαφρύ μασάζ σε αυτό το σημείο με το στοματικό σεξ της ανδρικής ηλικίας.

Ναι, ο οργασμός θα είναι δυνατός, φωτεινός και όχι συνήθως παλλόμενος, αλλά σαν παλιρροιακό κύμα - ισχυρός και μετρημένος.

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα. Μεταξύ των ανδρών, φυσικά, υπάρχουν εκείνοι που συμφωνούν με ενθουσιασμό να πειραματιστούν. Όμως, η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών τεντώνεται πολύ σκληρά όταν προσπαθούν να πλησιάσουν τον πρωκτό τους.

Ως επί το πλείστον, αυτό οφείλεται στα στερεότυπα (λένε, επιτρέπονται μόνο γνώστες του ίδιου φύλου), οι οποίοι είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Ωστόσο, μην ανησυχείτε - υπάρχουν λύσεις.

Ξεκινήστε με μασάζ, εξωτερική επιρροή

Ασκείστε σε ερωτικά παιχνίδια; Συνδυάζετε την επιχείρηση με την ευχαρίστηση, αλλάζοντας ομαλά από ένα χαλαρωτικό μασάζ σε ένα συναρπαστικό;

Εξοχος. Έτσι έχετε την ευκαιρία να γλιστρήσετε ξαφνικά. Κατ 'αρχάς, το πίσω μέρος: είναι σημαντικό να τεντώσετε καλά τους μυς από το κάτω μέρος της πλάτης έως την ουρά. Πρώτα, απαλές κυκλικές κινήσεις και μετά ελαφρύ χτύπημα με τα δάχτυλά σας κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης.

Η τρέχουσα αποστολή σας είναι να αυξήσετε τη ροή του αίματος στα πυελικά όργανα. Αυτό θα διαρκέσει περίπου 3-5 λεπτά (περισσότερα από 7 είναι αδύνατα - επιβλαβή).

Στη συνέχεια, με μια απαλή κίνηση, μετακινείτε τις δεξαμενές σας στο κάτω μέρος της κοιλιάς έτσι ώστε τα δάχτυλά σας να συναντιούνται ακριβώς στο κέντρο, ακριβώς πάνω από το ηβικό οστό. Ελαφρώς αλλά με αυτοπεποίθηση, πιέστε τις άκρες των δακτύλων σας στους μυς της κάτω πρέσας και μετακινήστε τις παλάμες σας 3-4 cm προς τα δεξιά.

Στη συνέχεια επιστρέψτε στην αρχική θέση και μετακινηθείτε προς τα αριστερά. Μετά από αρκετές επαναλήψεις, είναι απαραίτητο να "σηκωθείτε" μερικά εκατοστά πιο κοντά στον ομφαλό και να επαναλάβετε τις κινήσεις από τη μία πλευρά στην άλλη. Και ούτω καθεξής μέχρι να φτάσετε στον ομφαλό. Στη συνέχεια, με τον ίδιο τρόπο, επιστρέψτε στην παμπ.

Πλησιάζω

Το μασάζ καταφέρνει να ζεσταθεί προσεκτικά την περιοχή του προστάτη, αυξάνοντας την ευαισθησία του. Τώρα το μόνο που μένει είναι να παγιώσουμε το αποτέλεσμα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να βάλετε τα δάχτυλά σας κάτω από το όσχεο του και όχι πολύ έντονα, αλλά μάλλον με αυτοπεποίθηση, σε κυκλικές κινήσεις, κάντε μασάζ στην περιοχή από τους όρχεις στον πρωκτό.

Είναι αυτή η ζώνη που μπορεί συμβατικά να ονομάζεται εξωτερικό αρσενικό σημείο Ζ. Είναι απίθανο ο τύπος να προσπαθήσει να αφαιρέσει το χέρι σας από ένα τόσο ενδιαφέρον μέρος. Ειδικά αν αποσπάται από το στόμα σεξ.

Αλλά εδώ είναι μια ακούσια συμπίεση του σφιγκτήρα ή η ένταση των γλουτών είναι μια εντελώς φυσική αντίδραση. Και είναι μόνο ευεργετικό - όχι μόνο χαϊδεύετε ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία, αλλά και ο ντροπαλός συνεργάτης κάνει το ίδιο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουμε.

Τώρα το κύριο πράγμα δεν είναι να αποσπάται η προσοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου φέρετε τον άνθρωπο στη νίκη. Και ναι, να είστε σίγουροι, αφού είναι εγγυημένος ένας τέτοιος τίτλος βασίλισσας.

Πώς να κάνετε μασάζ στο σημείο Ji;

Αφού βρήκατε το μαγικό σημείο, ξεκινήστε να τον ενθαρρύνετε, αλλά μην το μετατρέψετε σε χειριστήριο ή κολλημένο κουμπί. Φανταστείτε ότι η κλειτορίδα σας είναι κάτω από το δάχτυλό σας - πιέστε ελαφρά πάνω του, μετακινηθείτε προς τα πλάγια ή χαϊδεύστε την σε απαλές κυκλικές κινήσεις.

Τη στιγμή που πλησιάζει το αποκορύφωμα, οι σεξολόγοι προτείνουν ρυθμική πίεση - περίπου μία φορά το δευτερόλεπτο.

πώς να κάνετε μασάζ σωστά στο σημείο ji

Είστε τυχεροί και δεν χρειάστηκε να πείσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο για μια τόσο μη τυπική αγάπη για πολύ καιρό; Πολυτελώς. Στη συνέχεια, θυμηθείτε μερικούς σημαντικούς κανόνες.

Χωρίς καρφιά

Μόνο στις ταινίες που μερικά εκατοστά ενός τόσο επικίνδυνου όπλου δεν βλάπτουν έναν σύντροφο. Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο περήφανη - η εισβολή στα βάθη με ένα μανικιούρ νύχι δεν θα φέρει τίποτα παρά πόνο και τραυματισμό. Επομένως, κόψτε το στη ρίζα.

Και, στη συνέχεια, κρύψτε επίσης το δάχτυλό σας κάτω από το λατέξ - είναι πιο αξιόπιστο.

Λιπαντική ουσία

Θα πρέπει να υπάρχουν πολλά. Και συνιστάται να επιλέξετε ένα εξειδικευμένο φάρμακο (με λιδοκαΐνη για πρωκτικό σεξ) - με αυτόν τον τρόπο θα είναι δυνατόν να μειωθούν οι δυσάρεστες αισθήσεις που χαρακτηρίζουν την αρχή τέτοιων χαϊδεμάτων.

Δόντι τροχού

Απλώς απομνημονεύστε αυτήν τη λέξη, ώστε να μην χαθείτε αργότερα. Μετά από όλα, δεν χρειάζεται να κολλήσετε το δάχτυλό σας εκεί, αλλά βιδώστε το απαλά - με αυτόν τον τρόπο θα προκαλέσετε λιγότερη ενόχληση.

Σκεφτείτε τα παιχνίδια

Χρήσιμο ως πρωκτικό μπάλες και πιο μοντέρνα διεγερτικά, σχεδιασμένο να επηρεάζει ταυτόχρονα τόσο το εσωτερικό "μπιζέλι" όσο και την εξωτερική ζώνη, την περιοχή από τη βάση του πέους έως τον πρωκτό.

Μπορείτε να δείτε διάφορα αρσενικά διεγερτικά G-spot εδώ.

Και το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγιεινή.

Πριν χαϊδέψετε το σύντροφό σας, πλύνετε καλά τα χέρια σας - δεν χρειάζεστε μολυσματικές ασθένειες. Και αφού το δάχτυλο βρίσκεται στο μυστικό μέρος, κρατήστε το μακριά από τα γεννητικά σας όργανα.

Τουλάχιστον μέχρι να τον απολυμάνετε. Σε τελική ανάλυση, η εντερική μικροχλωρίδα σε σχέση με τα γεννητικά όργανα είναι πολύ επιθετική.

Πού είναι το G-spot στους άνδρες και πώς να το διεγείρετε

χάδι ενός άνδρα και μιας γυναίκας

Πολλοί πιστεύουν ότι η κύρια ερωτογενής ζώνη στο σώμα των παιδιών είναι ο φαλλός, ξεχνώντας ένα απομονωμένο μέρος όπως το G-spot στους άνδρες. Είναι ένα ισχυρό οικείο όπλο που συμμετέχει ενεργά σε κάθε ερωτική σχέση. Σε ένα πάθος, λίγοι άνθρωποι θυμούνται αυτό το σημείο, αλλά η διέγερσή του θα επιτρέψει στον σύντροφο να επιτύχει έναν ισχυρό οργασμό και να μειώσει το χρόνο ανάρρωσης για περαιτέρω σαρκικές απολαύσεις.

Πώς να βρείτε το σημείο D σε έναν άνδρα

Η περιέργεια προκαλείται από το γεγονός ότι πολλοί νέοι οι ίδιοι δεν γνωρίζουν πού οι άνδρες έχουν το σημείο ενθουσιασμού, και μερικοί ακόμη και αγνοούν εντελώς την ύπαρξή του.

Η επιθυμία για σεξουαλική ικανοποίηση ωθεί τα παιδιά να ξεδιπλώσουν τα μυστικά των σωμάτων τους μόνα τους (ή μαζί με τους αγαπημένους τους). Ταυτόχρονα, σίγουρα τους αρέσει όχι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και η ίδια η διαδικασία εύρεσης του αγαπημένου σημείου.

Αν και το αρσενικό γεννητικό όργανο είναι έξω, η θέση του G-spot στα παιδιά είναι πολύ περίεργη - είναι κρυμμένη στα βάθη της λεκάνης μεταξύ των ηβικών οστών και του ορθού, όπου στερεώνεται σταθερά από τους συνδέσμους. Αυτή η ζώνη είναι ο σύνδεσμος μεταξύ του αναπαραγωγικού και του ουροποιητικού συστήματος ενός νέου ατόμου.

Το σημείο Ji διεισδύεται από φλέβες και αρτηρίες, που συνδέονται στενά με τα αγγεία, τα οποία βρίσκονται απευθείας στο αρσενικό γεννητικό όργανο. Στο σχήμα του, μοιάζει με κάστανο ή καρύδι. Αυτή η περιοχή μεγαλώνει έως και 20 χρόνια, ζυγίζει 20 g και καταλαμβάνει έκταση όχι μεγαλύτερη από 4 τετραγωνικά μέτρα. βλ. Είναι δύσκολο, καθώς βρίσκεται στο πάνω μέρος της ουρήθρας κάτω από την ουροδόχο κύστη. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του πρωκτού, διεισδύοντας σε βάθος 5-7 cm. Νιώθοντας μια μικρή διόγκωση στο μπροστινό τοίχωμα της κοιλιάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η αναζήτηση στέφθηκε με επιτυχία.

Λόγω της απομόνωσης του τόπου όπου το G-spot είναι στους άνδρες, αμφιβάλλουν αν αξίζει να το μελετήσετε καθόλου. Ένα στερεότυπο έχει εγκατασταθεί σταθερά στο μυαλό τους ότι μόνο οι γνώστες της ομοφυλοφιλικής αγάπης έχουν πρόσβαση στον πρωκτό. Επιπλέον, πολλοί άντρες διστάζουν να συμφωνήσουν σε ένα τέτοιο πείραμα, επειδή φοβούνται να πάρουν δυσάρεστες αισθήσεις ή απλά δεν θέλουν να το συζητήσουν με τον σύντροφό τους.

Μέθοδοι διέγερσης αρσενικού σημείου

Δεν αρκεί να βρεις την αγαπημένη θέση στο σώμα ενός εραστή. Είναι επίσης σημαντικό να ελέγξετε τη σωστή διέγερση του G-spot στους άνδρες.

το κορίτσι ενθουσιάζει τον άντρα

Υπάρχουν δύο τρόποι:

 1. Εξωτερικός.Για να το κάνετε αυτό, πιέστε ελαφρά ή πιέστε την ερωτογενή ζώνη που βρίσκεται στο διάστημα μεταξύ του όσχεου και του πρωκτού. Οι χειρισμοί γίνονται καλύτερα με τον αντίχειρα και το δείκτη, αφού σκουπίσετε ελαφρά την περιοχή πίεσης. Όταν ένας άντρας διεγείρεται, η ευαισθησία του σημείου Ji αυξάνεται, οπότε όταν πιέζεις σκληρά είναι πιθανό να επηρεάσει την εκσπερμάτωση. Πρέπει να κινείστε προσεκτικά και ομαλά. Επιπλέον, πρέπει να παρακολουθείτε στενά τις αντιδράσεις του συντρόφου σας. Εάν γίνει αντιληπτό ότι η διαδικασία δεν του δίνει ευχαρίστηση, τότε είναι καλύτερα να σταματήσετε αμέσως τη διαδικασία.
 2. Εσωτερικό.Αυτή η μέθοδος θα δώσει στον άντρα αξέχαστα και ζωντανά συναισθήματα, αλλά πολλοί νέοι δεν το συμφωνούν, πιστεύοντας ότι το κορίτσι θα το πάρει για μια εκδήλωση της τάσης προς την αντισυμβατική αγάπη. Η ουσία της μεθόδου έγκειται στο γεγονός ότι η γυναίκα εισάγει προσεκτικά το δάχτυλό της στον πρωκτό του συντρόφου της και, στη συνέχεια, αναζητά προσεκτικά μια μικρή διόγκωση και προχωρά στην τόνωση. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να αποφεύγονται έντονες και δυνατές κινήσεις. Κάθε δράση πρέπει να είναι μαλακή και υγρή. Για την αποφυγή πιθανών τραυματισμών και ζημιών, τα χέρια λιπαίνονται με ειδικό λιπαντικό. Είναι πιο βολικό για το κορίτσι να κάνει εσωτερική διέγερση ενώ βρίσκεται στην πίσω θέση οδήγησης. Σε αυτή τη θέση, τα χέρια της παραμένουν ελεύθερα, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε ελεύθερο μασάζ μελαγχολίας G. Το πλάτος της πίεσης δεν πρέπει να υπερβαίνει τη μία κίνηση ανά δευτερόλεπτο. Χάρη σε αυτόν τον άντρα, παρέχεται μια φωτεινή και αξέχαστη κορυφή απόλαυσης.

Προετοιμασία για διέγερση

Εάν οι συνεργάτες αποφάσισαν να δοκιμάσουν τα μυστικά της διέγερσης του αγαπημένου σημείου σε έναν άνδρα, τότε για να πάρουν τις πιο ζωντανές αισθήσεις που χρειάζονται για να προετοιμαστούν σωστά για τη διαδικασία:

 • Πρώτα πρέπει να προετοιμάσετε τον ίδιο τον άνθρωπο. Στην ιδανική περίπτωση, πρέπει να καθαρίσει το ορθό του χρησιμοποιώντας κλύσμα ή καθαρτικό. Αυτό θα δώσει στο οικείο μασάζ μια πιο ελκυστική εμφάνιση.
 • Πριν βρουν το G-spot σε έναν άνδρα, οι σύντροφοι πρέπει να αποκτήσουν πλήρη εμπιστοσύνη, διαφορετικά ο νεαρός δεν θα μπορεί να χαλαρώσει, γι 'αυτό και η διέγερση δεν θα φέρει ευχαρίστηση. Αντίθετα, είναι πολύ πιθανό ότι οι κινήσεις του κοριτσιού θα του δώσουν μόνο δυσάρεστες και οδυνηρές αισθήσεις.
 • Το κορίτσι πρέπει να προετοιμάσει τα χέρια της: αφαιρέστε ένα μακρύ μανικιούρ, βεβαιωθείτε ότι είναι τρυφερά και μαλακά, διαφορετικά μπορείτε να τραυματίσετε κατά λάθος την εσωτερική βλεννογόνο μεμβράνη, η οποία θα οδηγήσει στην ανάπτυξη φλεγμονωδών διεργασιών στο σώμα.
 • κορίτσι χαϊδεύει έναν άνδρα
 • Η συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής είναι επιτακτική. Πλύνετε καλά τα χέρια σας ή φοράτε ιατρικά γάντια μιας χρήσης. Επίσης, δεν θα βλάψει τη χρήση ειδικού λιπαντικού. Μετά τη διέγερση, είναι αδύνατο να αγγίξετε τα αρσενικά ή θηλυκά γεννητικά όργανα, καθώς οι μικροοργανισμοί παραμένουν στο δέρμα που μπορούν να προκαλέσουν την ανάπτυξη της φλεγμονώδους διαδικασίας.
 • Δεν θα είναι κακό να δώσετε στον σύντροφό σας ένα ερωτικό μασάζ, ξεκινώντας από το κεφάλι και τελειώνοντας με τους γλουτούς. Αυτό θα επιτρέψει στον άντρα να χαλαρώσει και να αξιοποιήσει στο έπακρο τη διαδικασία εξερεύνησης του σώματός του.
 • Ένας άντρας πρέπει να επιλέξει τη θέση που είναι πιο άνετη για αυτόν. Η καλύτερη θέση για αυτό είναι η ύπτια θέση και το κορίτσι ανάμεσα στα πόδια του.
 • Οι κινήσεις πρέπει να είναι αδύναμες, αλλά ρυθμικές. Πρέπει να τα συνεχίσετε μέχρι ο τύπος να νιώσει τον πιο λαμπερό οργασμόΕίναι σημαντικό να παρατηρήσετε την αντίδραση του συντρόφου σας.
 • Θα πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε το μέρος όπου το αρσενικό σημείο G βρίσκεται λίγο πριν από την έναρξη του οργασμού. Διαφορετικά, η κυρία διατρέχει τον κίνδυνο να σκοτώσει τη σεξουαλική διάθεση και να αποθαρρύνει την επιθυμία να συνεχίσει να το κάνει.

Πώς να κάνετε μασάζ στο σημείο Ji

Η σωστή διέγερση είναι ελαφριά ρυθμική πίεση, εμπρός και πίσω κινήσεις ή ήπιος κυκλικός χειρισμός. Αλλά μην το μετατρέψετε σε κολλημένο κουμπί. Η διαδικασία πρέπει να είναι ευχάριστη και να μην κάνει τον άντρα να νιώθει στο κρεβάτι με πόνο.

Το μασάζ G-spot σε έναν άνδρα μπορεί να μειώσει τη διάρκεια της πυρίμαχης φάσης. Μετά από αυτό, ο παραδοσιακός χρόνος αποκατάστασης στύσης μειώνεται από 40-60 λεπτά σε σχεδόν στιγμιαία εμφάνιση.

Ο τύπος εγγυάται έναν μαγικό πολυ-οργασμό, αλλά ταυτόχρονα αξίζει να θυμηθείτε μερικούς σημαντικούς κανόνες, έτσι ώστε η διέγερση να μην δώσει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Χωρίς καρφιά

Τα μακριά νύχια δεν βλάπτουν έναν σύντροφο μόνο σε ταινίες ενηλίκων. Στην πραγματικότητα, ένα τέτοιο όπλο μπορεί να προσφέρει πολλές δυσάρεστες και ακόμη και οδυνηρές αισθήσεις, διότι η διείσδυση στον πρωκτό με ακονισμένο κατιφές μπορεί να τραυματίσει τη βλεννογόνο μεμβράνη και αυτό δεν θα φανεί ευχάριστο σε κανέναν. Τα νύχια πρέπει να κοπούν στη ρίζα.

Λιπαντική ουσία

Το λιπαντικό είναι ένα ειδικό λιπαντικό, συχνά με βάση το νερό. Κατά τη διέγερση του αρσενικού G-spot, θα πρέπει να υπάρχουν πολλά. Ένα εξειδικευμένο λιπαντικό λιδοκαΐνης είναι καλύτερο. Χρησιμοποιείται ειδικά για πρωκτικό σεξ.

καυλιάρης άντρας και γυναίκα

Με τη βοήθεια της ουσίας, μειώνονται οι δυσάρεστες αισθήσεις που χαρακτηρίζουν τέτοια χάδια. Αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι το παυσίπονο αρχίζει να λειτουργεί μόνο 10-15 λεπτά μετά την εφαρμογή του λιπαντικού, οπότε δεν χρειάζεται να βιαστείτε.