Οδηγίες χρήσης Erogan

Το σύμπλοκο φυτικών και ανόργανων συστατικών Erogan παράγεται με τη μορφή κοκκώδους ουσίας που περιέχει ομογενοποιημένο μείγμα συστατικών φυσικής προέλευσης. Οι κάψουλες καφέ ζελατίνης περιέχουν 500 mg κόκκων. Οι κάψουλες συσκευάζονται σε σφραγισμένες κυψέλες επικαλυμμένες με φύλλο αλουμινίου με δίχρωμο λογότυπο φαρμάκου. Χωρητικότητα κυψέλης - 10 κάψουλες.

Κάθε συσκευασία περιέχει δύο κυψέλες των 10 καψουλών και μια έντυπη οδηγία για τη χρήση των καψακίων Erogan. Στις άκρες του κουτιού από χαρτόνι παρέχονται εικόνες και επιγραφές που εξηγούν πώς να χρησιμοποιείτε το φάρμακο. Το Erogan που διανέμεται στην Ελλάδα μπορεί να έχει επιγραφές στην πολιτεία και στην αγγλική γλώσσα.

Προσοχή στα πλαστά! Η απόκλιση μεταξύ της δοθείσας περιγραφής και του εξωτερικού σχεδιασμού του προϊόντος υποδηλώνει παραποίηση προϊόντος!

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Φλεγμονώδη αρσενικά όργανα, θα βοηθηθούν από κάψουλες Erogan

Ενδείξεις για τη χρήση καψουλών Erogan:

  • παραβιάσεις οποιουδήποτε βαθμού, ανεξάρτητα από την αιτιολογία και την παθογένεση.
  • σοβαρή στυτική δυσλειτουργία;
  • καθυστερημένη εκσπερμάτωση;
  • διαγνωσμένη ορμονική ανισορροπία.
  • ανοργασία;
  • μείωση της λίμπιντο που σχετίζεται με την ηλικία.
  • ψυχολογικά προβλήματα που αποτρέπουν την πλήρη σεξουαλική επαφή.

Μια σχετική αντένδειξη είναι η αρτηριακή υπέρταση βαθμού 3.

Πορεία θεραπείας

Η ονομαστική διάρκεια της θεραπείας με το σύμπλεγμα φυτικών-ανόργανων συστατικών Erogan είναι 10 ημέρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μάθημα απαιτεί παράταση για περίοδο τριών εβδομάδων έως τριών μηνών.

Για να επιτευχθεί ένα σταθερό παρατεταμένο αποτέλεσμα, συνιστάται, μετά την ολοκλήρωση της κύριας φάσης θεραπείας των σεξουαλικών δυσλειτουργιών, να αλλάξετε σε προφυλακτική δόση του φαρμάκου - μία κάψουλα κάθε δεύτερη μέρα (ηλικία του ασθενούς έως 47-50 χρόνια ), ή μία κάψουλα ημερησίως (ηλικίας άνω των 50 ετών). Η γρήγορη θεραπεία δραστικότητας με κάψουλες Erogan είναι πραγματικότητα!

Οδηγίες

Συνιστάται η χρήση καψακίων Erogan για ενήλικες άνδρες. Η αρχική δόση είναι μία κάψουλα την ημέρα. Το Erogan πρέπει να λαμβάνεται αμέσως μετά τα γεύματα το πρωί. Επιπλέον, συνιστάται να αλλάζετε κάψουλες δύο φορές την ημέρα.

Σημαντικές παραβιάσεις ισχύος και υπερβολικού βάρους μπορεί να απαιτούν αύξηση της δόσης του φαρμάκου. Όταν παίρνετε τρεις ή τέσσερις κάψουλες την ημέρα, προσπαθήστε να παραμείνετε στον ίδιο χρόνο φαρμακευτικής αγωγής.

Δεν συνιστάται να πίνετε περισσότερες από μία κάψουλες κάθε φορά. Η ομοιόμορφη κατανομή των δόσεων στο χρονικό διάστημα διασφαλίζει ότι η συγκέντρωση των δραστικών ουσιών στο πλάσμα του αίματος διατηρείται στο κατάλληλο επίπεδο.

Σημαντικές πληροφορίες

Δεν υπήρχαν παρατηρήσεις που να επιβεβαιώνουν ή να αρνούνται αξιόπιστα την αποτελεσματικότητα της λήψης καψακίων Erogan από γυναίκες. Δεν υπάρχει έγκυρη σύσταση για τη χρήση αυτού του φαρμάκου για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας στις γυναίκες.