Κριτικές για Erogan

 • Παναγιώτης
  Μόνο όταν άρχισα να παίρνω κάψουλες Erogan έμαθα πώς είναι μια φυσιολογική, ήρεμη και χαρούμενη οικογενειακή ζωή. Χάρη στο φυτικό παρασκεύασμα, νιώθω υπέροχα και μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της γυναίκας μου. Αλλά σύντομα είμαι 60!
  Erogan
 • Ευάγγελος
  Άρχισα να παίρνω τον Erogan για να μειώσω τα διαστήματα μεταξύ της σεξουαλικής επαφής. Λένε ότι μόνο στη νεολαία μπορεί κανείς να εκτελέσει αρκετά κατορθώματα ανά διανυκτέρευση. Έτσι: με τη βοήθεια των θαυμάσιων καψουλών, μπορώ επίσης να είμαι στα σαράντα μου όπως στη νεολαία μου! Η γυναίκα μου αποκάλυψε αυτό το μυστικό στους υπαλλήλους της, έχω ήδη κοινοποιήσει τη διεύθυνση του ιστότοπου περισσότερες από μία φορές!
  Erogan
 • Ιωάννης
  Είμαι περίπου σαράντα, έχω ζήσει για περισσότερα από είκοσι χρόνια με την αρχή «το πολύ σεξ δεν συμβαίνει». Για να αποφύγω τις πυρκαγιές, παίρνω τον Erogan όταν θυμάμαι. Δηλαδή, όχι κάθε μέρα. Αλλά βοηθάει πολύ! Οι σύντροφοί μου παραπονιούνται για αυτό για πολύ καιρό, αλλά εγώ, χάρη στις κάψουλες, εντάξει. Νομίζω ότι θα συνεχίσω να παίρνω το φάρμακο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Erogan
 • Γεώργιος
  Έχω διαβήτη τύπου 2, που είναι κακό για τη δραστικότητα. Αγοράζω το Erogan από εξουσιοδοτημένο διανομέα, το δέχομαι σύμφωνα με τις οδηγίες. Λειτουργεί καλά: η στύση είναι σίγουρη, η εκσπερμάτωση δεν είναι πλέον πρόωρη. Συνιστώ κάψουλες σε οποιονδήποτε έχει προβλήματα με την ισχύ.
  Erogan
 • Δήμητρα
  Παίρνω κάψουλες Erogan με την επιμονή της γυναίκας μου. Το σεξ έχει γίνει πιο συχνό και παρατεταμένο. Οι αισθήσεις εντάθηκαν. Η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου είναι αναμφίβολα. Και αν θεωρείτε ότι τα φυτικά εκχυλίσματα στη σύνθεση του προϊόντος εμποδίζουν την ανάπτυξη ασθενειών του προστάτη, αυτές οι κάψουλες δεν έχουν καμία τιμή!
  Erogan
Βαθμολογία χρηστών Erogan
5
6