Εμπειρία χρήσης Erogan

Η εμπειρία χρήσης των καψακίων Erogan μοιράζεται η Petru, Craiova, Ρουμανία.

Άρχισα να κάνω μια δραστήρια σεξουαλική ζωή στην ηλικία των 16 ετών και για ενάμιση δεκαετία δεν ήξερα κανένα πρόβλημα. Το πρώτο κουδούνι συναγερμού ακούστηκε τη νύχτα μετά τον εορτασμό των 30 χρόνων μουΠαρά όλες τις προσπάθειες του τότε φίλου μου, δεν συνέβη τίποτα . . .

Πρώτη αποτυχία φύλου

Αναθεώρηση αναγνωστών που βελτίωσε τη στύση με κάψουλες Erogan

Θεώρησα την αποτυχία ως αποτέλεσμα υπερβολικού θηλασμού και μετά από 24ωρη ανάπαυση προσπάθησα ξανά. Όλα πήγαν καλά. Από εκείνη τη μέρα, συνέχισε - κάθε άλλη φορά. Μία ημερομηνία πηγαίνει καλά, μια άλλη - ακόμη και αν σε μια εβδομάδα - ακόμη και την περάσει από το ημερολόγιο. Πιθανώς, έχει προκύψει ψυχολογική στάση. Το αίσθημα του αναπόφευκτου μιας άλλης αποτυχίας είναι οδυνηρό!

Σας συμβουλεύτηκα να σταματήσω το αλκοόλ και το κάπνισμα, να λάβω θεραπεία από ψυχοθεραπευτή και ακόμη και να συμφωνήσω σε χειρουργική επέμβαση. Αρνήθηκα.

Μέχρι την ηλικία των σαράντα, η κατάσταση είχε γίνει κρίσιμη. Οι στύσεις άρχισαν να γίνονται εξαιρετικά απρόβλεπτα, σπάνια, ως αποτέλεσμα των οποίων σταμάτησα ακόμη και να γνωρίσω γυναίκες. Το να περνάς μόνο του το υπόλοιπο της ζωής σου είναι κακή ιδέα. Έτσι άρχισα να ψάχνω τρόπους για να λύσω με φειδώ το πρόβλημα.

Εύρεση λύσης

Ένα πράγμα μπορεί να ειπωθεί σχετικά με τη λήψη μιας ευρείας ποικιλίας συνθετικών ναρκωτικών που έχω αγοράσει για αρκετά χρόνια: είτε είναι ανενεργά είτε ενεργούν για μικρό χρονικό διάστημα. Χρειάστηκε μια συστημική λύση.

Όχι αμέσως και όχι γρήγορα επέλεξα το phytocomplex Erogan. Η διαφήμιση υποσχέθηκε μια γρήγορη θεραπεία για την ισχύ, αλλά με τη θλιβερή εμπειρία μου δεν περίμενα ένα άμεσο αποτέλεσμα. Ο γιατρός που συμβουλεύτηκα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των καψακίων Erogan που προτείνονται ξεκινώντας από τη φόρτωση δόσεων. Δεν πάσχω από αλλεργίες, αλλά ο ψευδάργυρος με τον τρόπο ζωής μου ήταν σαφώς ανεπαρκής.

Εμπειρία με μακροχρόνια χρήση καψουλών Erogan

Κάψουλες Erogan σε κυψέλες

Για ένα μήνα πίνω Erogan μία κάψουλα κάθε έξι ώρες. Μια αισθητή βελτίωση στη στύση εμφανίστηκε αμέσως, αλλά αυτό δεν είναι επαρκές αποτέλεσμα, είπε ο γιατρόςΣτην περίπτωσή μου, για να επιτευχθεί σταθερό αποτέλεσμα, χρειάζονται τουλάχιστον δύο μήνες από τη λήψη φυτικών παρασκευασμάτων.

Μετά τον πρώτο μήνα, άλλαξα δύο κάψουλες Erogan την ημέρα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η κατάστασή μου είχε βελτιωθεί αισθητά: η αιώνια μελαγχολία το πρωί εξαφανίστηκε, ένα νόημα στη ζωή εμφανίστηκε, μια καλή διάθεση που δεν απαιτείται πλέον να πίνει κάθε βράδυ. Είναι αλήθεια ότι συνέχισε να καπνίζει, όπως και πριν - ένα πακέτο την ημέρα.

Μέχρι το τέλος του δεύτερου μήνα, άρχισα να έχω ερωτικά όνειρα, τα οποία δεν είχαν συμβεί για τριάντα χρόνια. Ο γιατρός είπε ότι η περαιτέρω θεραπεία απαιτεί σεξουαλική πρακτική. Τότε τολμούσα και της ζήτησα να βγαίνει ραντεβού.

Καλύτερο από το αναμενόμενο αποτέλεσμα!

Με αυτόν τον τρόπο η χρήση ενός προηγμένου φυτικού φαρμάκου με έκανε ευτυχισμένο. Είμαστε μαζί για αρκετά χρόνια. Συνεχίζω να παίρνω τα καψάκια Erogan ως προληπτικό μέτρο. Η γυναίκα μου απαιτεί να σταματήσω το κάπνισμα. Είμαι σίγουρος για την αποτελεσματικότητα των καψουλών που σώζουν τη ζωή. Δεν με απογοητεύουν! Έχουμε πλήρη παραγγελία με σεξ! Ευχαριστώ που διαβάσατε την κριτική μου!